Ukážme sa Slovensku!

05.08.2019 08:59

Dorastenky Slovana (r.n. 2003 - 2006) sa iniciatívne zapojili do projektu nadácie Slovenského olympijského výboru "Ukáž sa!"

Cieľom projetku "Ukáž sa celému Slovensku!" bolo prostredníctvom videa predviesť svoj talent na šport, ktorý miluješ, a mať možnosť získať grant v hodnote až 10 000 eur. Projekt je určený pre športovcov od 12 do 18 rokov s cieľom podporiť mladých talentovaných športovcov s prihliadnutím na ich športové výsledky a elimináciu sociálnych rozdielov.

Dorastenky Slovana video natáčali cestou na turnaj do Prahy, keďže boli v časovej tiesni. Mnoho záberov vznikalo v nočnom Trenčíne, kde sa hral florbal v podchodoch, na námestiach či vo fontáne :p Samozrejme do súťažného videa mohli ísť len tie pekné zábery, ale sľubujeme, raz na našom youtube kanáli zverejníme aj tie vtipné :p

Na základe videa sa Slovanistky v projekte dostali do finále a tak je počas celého augusta každý jeden deň možné a nutné za ne hlasovať. Zaberie to len chvíľku, stačí sa prihlásiať na stránke svojim gmailom, alebo cez FB konto a zahlasovať za naše dorastenky. Každé umiestnenie v prvej trojke nám náramne pomôže pri rozvoji florbalu v Rimavskej Sobote a jej okolí, keďže budeme môcť rozbehnúť o to viac mládežníckych družstiev.

Každý hlas môže rozhodnúť a každý si vážime. Aj keby mali naši súperi nakoniec v projekte viac hlasov, každý jeden pre Slovan povzbudí naše dorastenky v tréningoch a príprave na novú sezónu 2019/2020, kde väčšina z nich bude pomáhať aj ženskému A-tímu.
Vopred preto pekne ďakujeme za každý hlas!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode