Staršie žiačky: V Badíne striedavá spokojnosť s výsledkami

09.03.2017 14:14

Staršie žiačky dohrali Stredoslovenskú ligu ako prvé z našich mládežníckych družstiev v tejto sezóne. V Badíne mali tentoraz za súperov Kysučanky a domáce Bystričanky.

Dievčatám v zápasoch nechýbala snaha. Proti ultrafavoritovi z Kysúc, ktorého hráčky počas súťaže neprehrali ani zápas, si veľa šancí nevypracovali, avšak dobre bránili aj extraligové hráčky súpera. Proti Bystrici stála naša obrana na pevných nohách, kým dievčatá v nej vládali. Veľkú šancu na skórovanie v prvej tretine mala Denisa Uhrinová, len milimetre ju delili od vedúceho gólu. Ďalších šancí si dievčatá vypracovali málo, i keď vôľa útočiť im nechýbala, no viditeľná bola ich netrénovanoť. Najlepšie zahrali práve tie mladé Slovanistky, ktoré pravidelne trénujú.

Napriek tomu, že dievčatá v súťaži nevyhrali ani zápas veríme, že čo najviac šikovných dievčat zo širokého kádra si nájde pravidelne cestu na florbalové tréningy.

FBC Slovan Rimavská Sobota - MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto 0:5 (0:4, 0:0, 0:1)
FBC Slovan Rimavská Sobota - 1.FbK BCF Banská Bystrica 0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Zostava Slovana: brankárka Schvarcová Vanessa, hráčky Kováčova Peťa, Kováčová Viky, Kučeráková Dominika, Mihályová Daniela, Uhrinová Denisa, Hanusková Eli, Zdútová Natália

Hodnotenie trénerky Kristíny Čintalanovej: "Výsledok proti náročnému súperovi z Kysuckého Nového Mesta nás potešil, no zápas proti Banskej Bystrici sme si nezaslúžili prehrať takým rozdielom. Mali sme niekoľko pekných šancí, ktoré sme žiaľ nevyužili. Veľká snaha ťahať sa dopredu a streliť gól sa prejavila v našej obrane na inkasovaných góloch. Najviac nás mrzí, že sa nám nepodarilo skórovať a nízka účasť dievčat, napriek ich širokému kádru. Pochváliť musím bojovnosť a zlepšenie prechodu do útoku. V tíme starších žiačok je niekoľko šikovných florbalistiek, no ak chcú byť naozaj dobré, musia pochopiť, že na sebe treba pracovať."
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode