Slovanistky roka 2018

01.07.2018 08:51

V pondelok 25.júna mali mladí Slovanisti (U15) a Slovanistky ukončenie sezóny posledným tréningom, na ktorom sa mohli zúčastniť spolu so svojimi rodičmi. Po ňom boli vyhlásené Slovanistky roka 2018.

Slovanistky roka

Najlepšia v ofenzíve: Denisa Uhrinová (14): výborná dochádzka na tréningy, z druhého útoku sa počas sezóny prepracovala na ústrednú postavu tímu žien a kapitánku tímu junioriek. Dostala sa do reprezentácie Slovenska do 15 rokov, ktorej pomohla k víťazstvu na turnaji regiónov v Plzni.
Najlepšia v defenzíve: Dominika Kučeráková (15): nevynechala ani jeden zápas medzi ženami v prvej lige, v lige junioriek, nechýbala ani na jednom turnaji dievčat a bola na všetkých turnajoch chlapcov, na ktorých mohli hrať zmiešané družstvá. Stala sa z nej opora defenzívy, v posledných zápasoch hrávala temer bez striedania.
Objav sezóny: Erika Janoštiaková (veľa): s tréningom začala v marci 2017 a sezónu prvej ligy žien ukončila s bilanciou 11+13, no najmä dávala tímu najavo, že neprišla prehrávať zápasy.
Špeciálna cena Tomáša "Murheada" Brozmana pre najufrfľanejšieho Slovanistu: Kristína Čintalanová (18): dlhodobo najlepšia rimavskosobotská florbalistka to v sezóne dotiahla na tretie miesto v Extralige a Majstrovstvá sveta junioriek vo Švajčiarsku. Ocenenie frfľoša sezóny si vyslúžila v dobrom za neustále kritický prístup, ktorým posúva klub a všetkých okolo seba vpred, no ju to stojí množstvo nervov a je zbytočne otrávená (a otravná :p)

 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode