Skupina Florbalových makačov je tu aj pre Teba!

21.10.2020 09:26

V platnosti sú obmedzenia v súvislosti s pandémiou, ktoré spôsobili, že trénovať možno maximálne v skupine po 6, telocvičňa vo Fiľakove je zatvorená a trénovať v pätici v Rimavskej Sobote nie je ten správny fun.

Nechceme sa s tým len tak zmieriť a preto sme vytvorili v Directe na Insta skupinu FLORBALOVÍ MAKAČI.

Skupina má tieto pravidlá:

  • Určená je pre florbalistov a florbalistky, ktorí trénujú či už vo Fiľakove, alebo v Rimavskej Sobote. Môžu sa sam prihlásiť aj ich rodičia, ak ich deti nemajú vlastný Insta a chcú sa zapojiť.
  • Účasť je dobrovoľná, nemusíš sa zapojiť. Skupina je len pre trénujúcich. Pridaj sa do nej, len ak doma trénuješ a chceš aj ostatných motivovať k tomu, aby trénovali. Ako sa pridať? Popros svojho florbalového kamaráta, ktorý už v skupine je, aby Ťa tam pridal, alebo followuj #fbcslovanrimavskasobota a tréner Ťa tam pridá.
  • V skupine sa treba - v najlepšom prípade každý deň, ale aspoň raz za týždeň - pochváliť, koľko si toho odmakal. Popíš čo si robil, či si bol sám, alebo ste boli viacerí, koľko si cvičil - čas, počet opakovaní cviku a najlepšie je k tomu hodiť krátke foto, či video.
  • Naviac, tréner do skupiny bude týždenne hádzať výzvy - konkrétne ciele, ktoré je potrebné za týždeň dosiahnuť. Zapojiť sa do vývzvy je dobrovoľné a zo zapojených sa každý týždeň niekto odmení.

Späť

 

 

 

 

 

 

Vzorové tréningy

Samozrejme vieme, že sú florbalisti a florbalistky, ktorí ešte nevedia samostatne trénovať. Preto prikladáme pár vzorových tréningov (postupne ich budeme dopĺňať o ďalšie):

Tréning 1. Beh alebo rýchla chôdza vonka + plyometrický tréning: Beh nemusí byť v rýchlom tempe, ale bez zastavenia sa. Keď nevládzeš, prejdeš z behu do chôdze. Čas postupne zvyšovať z 10 minút až na 30 minút (každý tréning si pridať o minútku - dve viac). Po behu ešte spraviť tieto cvičenia, aby si mal nohy ako býk či srnka.

Tréning 2. Tréning techniky s florbalkou - postačí aj malý priestor s rovným povrchom. Venovať tomu 10-30 minút, podľa chuti. Videonávod je tu

Tréning 3. Tréning pre silnejšie a pevné brušné svalstvo. Cvíč ako cvičí táto pekná teta  alebo pre dievčatá sme našli aj potetovaného uja, ak viac vyhovuje.

Tieto tréningy nie sú ťažké, ani veľmi dlhé, takže môžeš jeden z nich spraviť každý deň a pochváliť sa v skupine FLORBALOVÍ MAKAČI. Alebo robiť niečo úplne iné a tiež sa tým pochváliť v FLORBALOVÝCH MAKAČOCH :p

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode