Prvomájový košický miniturnaj 2019

03.05.2019 15:05

Prvý májový deň sa formujúci tím žien Slovana zúčastnil turnaja 3+1 v Košiciach. Opäť šlo v prvom rade o získavanie skúseností a zapracovávanie nových hráčok do tímu. Premiéru si tentoraz odbehala Gabriella Hanyus (2003). V zostave bez klasickej brankárky dokázali Slovanistky poraziť len Žltý Sneh Košice a s ďalšími tromi prehrami skončili na 6.mieste turnaja.


Zostava Slovana z 1.mája 2019

Zostava a výsledky:
Janoštiaková Erika, Uhrinová Denisa, Uhrinová Rebeka, Mihályiová Daniella, Kučeráková Dominika, Mikušová Nikoleta, Molnárová Viktória, Hanyus Gabriella

Slovan - Miss Maracana (Sabinov) 1:9 gól: Uhrinová Denisa
Slovan - Prešov 0:6
Slovan - Žltý Sneh Košice 8:5 góly: Janoštiaková 3, Hanyus 2, Uhrinová Denisa 2, Molnárová
Slovan - Hot Shots C (Košice) 5:2 góly: Mihályiová, Janoštiaková

Späť

Pár slov trénera Joža Alušíka:
"Rýchloturnaj poukázal na naše nedostatky - keďže novým hráčkam chýbajú skúsenosti, plynuli z toho chyby pri bránení hráčok i pri zakladaní útoku, tiež neschopnosť sústrediť sa na to, čo sa deje na ihrisku. Vyskúšali sme si hru bez klasickej brankárky v bránke, čo nás momentálne dosť trápi. Na týchto košických turnajoch je potrebné hrať rýchlo a presne, dať si 3 prihrávky po sebe znamená zvyčajne streliť gól. Netešilo ma, že toto nešlo ani skúsenejším hráčkam. Síce je pravda, že sme zostavu  každým zápasom obmieňali, aby si každý zahral s každým, no od nich som čakal predsa len viac nadhľadu a vkladu do zápasu. Na druhej strane máme za sebou ďalší krok vpred z pohľadu budovania tímu a zápalu pre florbal u mladých hráčok, čo je pozitívne. Dnes to vidím tak na 75%, že sa nám podarí nový tím predstaviť v 1.lige. Na začiatku apríla to bolo ešte 50:50... Cez víkend čakajú tri dorastenky Majstrovstvá Slovenska za Nemšovú, inak sa budeme v máji sústrediť najmä na trénovanie a zháňanie ďalších hráčok."

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode