NTS B: Víťazný dvojzápas

19.11.2018 13:52

V polovici novembra hostili Nemšovanky v 1.lige žien súperky z Bratislavy. Na zápasoch nechýbali ani naše Slovanistky, ktorých tentoraz docestovalo šesť.

V sobotu hrali domáce proti poslednému tímu v tabuľke Florpédu Bratislava a primerane tomu si stanovili ciele do zápasu - dať súperovi toľko gólov, koľko sa len bude dať. V drese súperiek sa predstavili aj dve Slovanistkám známe hráčky - Lili Jurkovičová a Vanča Schvarcová, ktorá je vo Florpéde v súčasnosti hosťuje z nášho klubu. Zápas mal jednoznačný priebeh, Nemšovanky pálili na bránku 64 krát a to sa od druhej tretiny na palubovku sa dostali všetky hráčky, keďže sa hralo na štyri formácie. Štyri góly z pätnástich strelila Kristína Čintalanová, dva Denisa Uhrinová.

V nedeľu prišlo do Nemšovej Lido, tím skúsených hráčok, ktorý pomýšľa na vrchné priečky v tabuľke. Z toho dôvodu rezerva Nemšovej hrala väčšinu zápasu na dve formácie. Potešiteľné je, že jednou  z nich bola formácia Slovanistiek. Zápas bol opäť v réžii domácich hráčok, súperky však mali spočiatku správne postavené žŕďky. Darilo sa Kristíne Vyletelkovej, ktorá mala prsty temer v každom góle domácich. Nemšová si tak po šiestich odohraných zápasoch drží bezchybnú bilanciu, navyše v každom zápase strelila dvojciferný počet gólov.

NTS Nemšová B - Florpédo Bratislava 15:4 (6:1, 2:1, 7:2)
Góly NTS B: Čintalanová 4, Bahnová 3, Uhrinová Denisa 2, Vyletelková 2, Daňová, Papierniková Slávka, Papierniková Denisa, Švančarová
Zostava NTS B: brankárka Bilčíková (79% úspešnosť zákrokov) - Bahnová, Daňová; Švančarová, Vyletelková, Papierniková Denisa - Kučeráková, Uhrinová Denisa, Čintalanová; Janoštiaková, Uhrinová Rebeka - Ondreičková, Reháková; Papierniková Slávka, Hostáková, Koníčková - Vráblová, Hamajová; Mazánová, Mihályiová

NTS Nemšová B - Lido Bratislava 10:5 (3:2, 4:0, 3:3)
Góly NTS B: Vyletelková 3, Haljaková 2, Papierniková Denisa 2, Uhrinová Denisa 2, Švančarová
Zostava NTS B: brankárka Bilčíková (82% úspešnosť zákrokov) - Haljaková, Daňová; Švančarová, Vyletelková, Papierniková Denisa - Reháková, Papierniková Slávka; Uhrinová Denisa, Čintalanová, Janoštiaková - Kučeráková, Ondreičková; Uhrinová Rebeka, Hoštáková, Mihályiová - Vráblová, Hamajová; Mazánová, Koníčková

Najbližší dvojzápas čaká rezervu Nemšovej na strednom Slovensku - v sobotu 1.decembra na Orave v Mútnom a v nedeľu 2.decembra v Badíne proti Dukle Banská Bystrica.

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár slov od trénera Slovanistiek Joža Alušíka: "Proti Florpédu boli Slovanistky v nemšovských dresoch nabudené na útočenie, hrali sme však napokon až na štyri formácie. Vtedy sa hráčka dostane na ihrisko raz za 5 minút a nemá potrebné tempo. Bolo by však hriechom proti takému súperovi nevyužiť všetkých 20 hráčok na súpiske. V nedeľu proti silnejšiemu súperovi hrala Nemšová väčšinu zápasu na dve formácie, jedna z nich bola zložená prevažne zo Slovanistiek, ktorým však od zápisu do streleckej listiny bránila častá nepresnosť vo vlastnej rozohrávke. Na druhej strane ich je potrebné pochváliť za výborné bránenie, ktorým dopomohli k víťazstvu nad skúsenými súperkami. Dobré je, že tréner Nemšovej pán Tydlačka získal po Kristínke a Ike dôveru aj v ďalšiu Slovanistku Denisu vďaka jej aktívnemu prístupu k hre. Teším sa už na dvojzápas v Mútnom a najmä v Banskej Bystrici, proti ktorej sa nám zväčša darilo."

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode