NTS B: Rimavskosobotská búrka na Kysuciach

29.01.2019 18:56

Hráčky rezervy Nemšovej ťahali v prvej lige 11 zápasovú šnúru bez prehry. Do konca súťaže ešte zostávalo 7 kôl, pričom pred nimi boli tri priame konfrontácie s tímami brúsiacimi si zuby na ich líderskú pozíciu v tabuľke. V závere januára cestovali na Kysuce obhájiť svoju pozíciu  - okrem iného proti B-tímu Kysukcého Nového Mesta, ktoré je pre zmenu na čele tabuľky Extraligy.

Kysuce (2019): Zima ťahá už z fotky...

V sobotu v Čadci podali hráčky NTS B asi najhorší výkon v sezóne. V ich hre bolo veľa nepresnosti a málo dôrazu. Pôsobili deprimovane z veľkého ihriska, povrchu (parkety) a zimy... (čo nám to len pripomína...) Domáce boli bojovné, no kvalitou ešte nemohli hosťkám konkurovať ani v ich slabší deň.

Podávanie si rúk po zápase Čadca - NTS B (5:9)

V nedeľu proti silnejšiemu súperovi sa na malom ihrisku v Kysuckom Novom Meste hral omnoho svižnejší florbal hore - dole. Prím v zápase hrali Slovanistky v drese Nemšovej. Už v prvej tretine si hosťujúce hráčky vytvorili veľa čistých šancí, no presná bola len Erika Janoštiaková po prihrávke navrátilkyne po zranení Kristíny Čintalanovej. Druhá tretina, to bola jedna rimavskosobotská florbalová búrka. V nej sa vyžívala Denisa Uhrinová, ktorá za 6 minút v úvode druhej časti hry sama otočila skóre na 4:3 a domáce sa z toho už nespamätali. V závere víťazstvo poistila svojim druhým gólom Erika Janoštiaková.

Pred zápasom na Kysuciach sa hráčky previezli na kolotoči ;-p. Zážitky z neho si ešte dlho rozprávali...

Rezerva Nemšovej si tak udržala neporaziteľnosť aj v trinástom zápase. Najbližšie ich však čaká priama konfrontácia o špičku tabuľky proti mladému, avšak veľmi dobrému tímu z Partizánskeho.

JSC - Wild Girls Čadca - NTS B 5:9 (0:2, 3:3, 2:4)
Góly NTS B: Švančarová 4, Vyletelková 3, Papierniková Slávka, Janoštiaková
Zostava NTS B: brankárka Bilčíková (87% úspešnosť zákrokov) - Papierniková Slávka, Daňová; Švančarová, Vyletelková, Papierniková Denisa - Hamajová, Ondreičková; Janoštiaková, Mazánová, Hoštáková (Michalíková)

MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto "B" - NTS B 5:8 (3:1, 1:6, 1:1)
Góly NTS B: Uhrinová Denisa 3, Janoštiaková 2, Čintalanová, Papierniková Denisa, Daňová
Zostava NTS B: brankárka Patková - Haljaková, Daňová; Švančarová, Vyletelková, Papierniková Denisa - Papierniková Slávka, Ružičková; Janoštiaková, Uhrinová Denisa, Čintalanová (Uhrinová Rebeka) - Ondreičková, Hoštáková, Michalíková

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slovo trénera Slovanistiek Joža Alušíka:

"V sobotu s Nemšovankami vycestovala len Erika. Ostatné hráčky - s výnimkou venčekujúcej sa Danielly - si za svoj nezodpovedný prístup vyslúžili veľmi tvrdé slová od nej, aj odo mňa. Málokedy ma za tie tri roky pri tíme dievčatá takto sklamali. V nedeľu mi zas ukázali svoju krajšiu tvár. Hralo nás päť, Soboťanky boli hviezdami zápasu, hrali pekný, technický a rýchly florbal. Fakt sa nepamätám, kedy som bol naposledy na ne taký hrdý. Snáď to s našim minitímom ôsmych posledných florbalových nadšenkýň bude pokračovať podľa nedeľňajšieho scenára a na tú nešťastnú sobotu budeme len spomínať v rámci tímových posedení v budúcich lepších rokoch. Je na každom jednom z nás, aby pre to spolu s ostatnými pracoval."

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode