NTS B: Novoročné víťazstvo v Košiciach

21.01.2019 13:18

Prvá liga žien pokračovala odvetnými zápasmi na začiatku januára. Slovanistky v drese Nemšovej vycestovali do Košíc v temer plnej zostave, chýbala len Miška Antalová kvôli školským povinnostiam.

Nemšovanky šli do vedenia prvou strelou v zápase... Prvú tretinu boli súperky veľmi odovzdané, prehrali ju 1:8. Zápas sa potom hral v uvoľnenom posviatočnom tempe, pri ktorom z protiútokov skórovali aj domáce hráčky. Na Nemšovskej strane sa presadzovali všetky formácie.

Cassovia Velesis Košice - NTS B 5:11 (1:8, 2:2, 2:1)
Góly NTS B: Papierniková Denisa 3, Papierniková Slávka 2, Vyletelková 2, Mázánová, Ružičková, Koníčková, Janoštiaková
Zostava NTS B: Bilčíková (82% úspešnosť zákrokov) - Ondreičková, Reháková; Papierniková Slávka, Vyletelková, Papierniková Denisa - Kučeráková, Ružičková; Uhrinová Denisa, Janoštiaková, Mihályiová (Uhrinová Rebeka) - Hamajová, Koníčková; Vendžurová, Mázánová, Hoštáková


Beátka Ružičková (na archívnej fotografii v drese Slovana) strelila v Košiciach svoj druhý ligový gól v tomto ročníku

Späť

 

 

 

 

 

Slovo trénera Slovanistiek Joža Alušíka: "V Košiciach sme sa predstavili už medzi sviatkami na turnaji 3+1. Turnaj sa dievčatám nevydaril úplne podľa predstáv, trúfali si na finále napriek prítomnosti Kristíny v bránke :) No pokazili úvodný zápas so Starou Ľubovňou a napriek vedeniu 1:3 podľahli aj extraligovým Prešovčankám. Erika s Denisou sa pri absencii Kristínky, ktorá si ešte doliečuje členok, predstavili aj v extraligových zápasoch v Sabinove a Spišskej Novej Vsi.

S výnimkou týchto príležitostí hrať sme toho za posledný mesiac natrénovali pramálo. Preto je pokles výkonnosti u našich hráčok zákonitý. V Košiciach sme síce nehrali vyslovene zle, ale vieme lepšie. Sústredili sme sa na spôsob našej hry, z čoho vyplývali určité nedorozumenia a nepresnosti v útoku. Tam sme sa kvôli tomu presadzovali len individuálne, čo je už vzhľadom na skúsenosti väčšiny hráčok málo. Pozitívom je temer plná účasť hráčok a aj niekoľkých rodičov na zápase, ako aj dobrá nálada celého Nemšovského tímu na ňom. Už aby bolo teplejšie počasie a vzrástla chuť dievčat do tréningu. Pred rozhodujúcimi náročnými zápasmi sezóny nám treba každý jeden ako soľ".

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode