NTS B: 14. víťazstvo v sezóne aj zásluhou Soboťaniek

19.02.2019 19:15

V sobotu 16.februára sa juniorky Slovana predstavili v drese Nemšovej v lige junioriek v Nitre. Na tejto úrovni sa hrá veľmi bojovný a netaktický florbal, na ktorý Nemšovanky opäť doplatili a získali v dvoch zápasoch len jeden bod. Potešili aspoň dva góly Denisy Uhrinovej, ktorá už mala depky z množstva nepremenených šancí v predošlých zápasoch.

NTS - ŠK 98 Pruské 8:9 (3:2, 2:2, 3:5)
Góly NTS: Švančarová 2, Uhrinová Denisa 2, Papierniková Slávka 2, Papierniková Denisa 2

NTS - ŠK Slávia SPU DFA Nitra 5:5 (0:3, 4:1, 1.1)
Góly NTS: Švančarová 2, Čintalanová, Koníčková, Papierniková Denisa

Zostava NTS: brankárka Bilčíková - Vráblová, Papierniková Slávka; Denisa Papierniková, Švančarová, Čintalanová - Hamajová, Matuščinová; Uhrinová Denisa, Koníčková, Vendžurová - Reháková, Mihályiová; Uhrinová Rebeka, Bôbiková, Danková

V nedeľu čakal na rezervu Nemšovej súboj o potvrdenie prvého miesta v tabuľke, keď k nim zavítalo Partizánske. Pri chorobe brankárky Bilčíkovej sa do bránky z A-tímu zakľakla Sára Hôrková a svojim výkonom veľmi pomohla k úspešnej prvej tretine, ktorá v podstate rozhodla zápas.

NTS B - Harvard Partizánske 15:8 (7:2, 4:4, 4:2)
Góly NTS B: Vyletelková 4, Švančarová 3, Zajacová 3, Papierniková Denisa 2, Mihályiová, Čintalanová, Haljaková, Uhrinová Denisa
Zostava NTS B: Hôrková (77% úspešnosť) - Haljaková, Zajacová; Vyletelková, Švančarová, Papierniková Denisa - Papierniková Slávka, Janoštiaková; Uhrinová Denisa, Čintalanová, Mihályiová - Reháková, Mazánová; Koníčková, Uhrinová Rebeka, Vendžurová

Späť

 

 

 

Slovo od trénera Slovanistiek Joža Alušíka:

"Dôležitý zápas proti Partizánskemu rezerva Nemšovej napokon zvládla bez problémov. Teší ma, že k zdarnému priebehu prispela aj druhá formácia, tentokrát tvorená štyrmi Soboťankami. Čo dievčatá veľmi mrzí je, že na ihrisku nedostávajú toľko priestoru, koľko by si zaslúžili. Na druhej strane, tentokrát sme mali prsty aj v troch góloch v našej sieti. Príčinou je, že na začiatku som podcenil rozdanie pokynov čo kto a kde má hrať, za čo sa ospravedlňujem.

Potešil ma výkon služobne najmladších Slovanistiek, keď Mihályiová strelila svoj obligátny gól z ťažkej pozície a ešte v čase, keď defenzíva súperiek pôsobila kompaktne, ako aj Rebeky Uhrinovej, ktorej sa začína vracať jej snaha na tréningoch. Aj keď dostala len málo priestoru, jej hra mala hlavu a pätu, normálne že hrala bez stresu. Len tak ďalej!

Som na svoje dievčatá hrdý, aj keď trpia všetkými možnými psychickými problémami, ktoré k tomuto veku patria, no zvládajú náročný program s pracovnými / školskými povinnosťami, zápasmi v Extralige, 1.lige a juniorských, amatérskych či nadôvažok niektoré aj v školských súťažiach a snažia sa pritom maximálne pomôcť aj mne. Nech si túto mimoriadnu sezónu užijú v radosti, nie v starostiach. Veď keď nejde o život..."

Z Rebeky sa začína stávať aspoň výkonom "veľká" hráčka ;-P

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode