Mladomatičný turnaj (U15)

01.04.2017 18:18

Staršie žiačky Slovana sa zúčastnili posezónneho Mladomatičného turnaja v Košiciach deň pred svojimi staršími kolegyňami. Na turnaji postupne odohrali štyri zápasy. V prvom proti Belej im behavý súper nedal veľa šancí na úspech (hrali sme len s jednou hráčkou na striedanie). No druhý súboj s Čachticami mal vyrovnaný priebeh. Prehrali sme ho smolným inkasovaným gólom i nepriazňou osudu pri zakončení. Proti mladunkým Košičankám si naše dievčatá schuti zastrieľali, súper bol predsa len fyzicky slabší a boli to jeho prvé florbalové zápasy vôbec. V poslednom súboji na turnaji sme sa snažili naučiť osobnú obranu, čo po pár góloch už dievčatám ako tak šlo, no proti víťazkám celého turnaja zo Zákamenného sme gól znova nestrelili. Na turnaji Slovanistky obsadili nepobľúbené 4.miesto.

Výsledky
FBC Slovan - Belá 0:5
FBC Slovan - Čachtice 1:2 Štulajterová (A: Uhrinová)
FBC Slovan - Košice 6:0 Štulajterová 3+0, Kučeráková 2+0, Uhrinová 1+1, Schvarcová 0+1, Kováčová Peťa 0+1, Kováčová Viky 0+1
FBC Slovan - Zákamenné 0:7

Slovo trénera Joža Alušíka: "Pre mladé Slovanistky to bola jedna z posledných možností zahrať si v tejto zostave. Škoda, že ju mnohé nevyužili, ale objektívne sú momentálne podmienky v klube strašné a ťažko niečo bez telocvične tvoriť. Na turnaji sa opäť vo výbornom svetle ukázala Dominika Kučeráková, ktorú sme asi ani nestriedali a tiež Deniska Uhrinová, kým si držala nervy v kľude. Pozitívne prekvapila nováčička Terka Štulajterová, vie sí nájsť miesto na zkončenie, len by potrebovala pravidelný tréning. To však platí aj o zvyšných dievčatách, ktoré sú všetky talentované, ale bez pravidelného kontaktu s loptičkou sa k súperkám veru nepriblížia. Vidieť to bolo na Dade Mihályovej, ktorá sa tréningami neustále zlepšuje. Na druhej strane, dôležité je, že sa dievčatá dobre cítili a Domča nakúpila v Optime :p"

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode