Florbal pre deti

10.05.2021 09:40

Florbalový klub Slovan Rimavská Sobota organizuje florbalové tréningy pre začínajúcich florbalistov. Slovan hľadá ako mladých chlapcov, tak aj dievčatá. Tí majú možnosť vyskúšať si florbal a dostať sa do partie ďalších detí, ktoré sú vedené k zdravému životnému štýlu, disciplíne a neustálemu sebazdokonaľovaniu sa.

Hľadáme deti, ktoré sa chcú vo voľnom čase florbalu venovať bez ohľadu na doterajšie športové skúsenosti. Ak ich florbal zaujme, ponúkneme im možnosť venovať sa mu na súťažnej úrovni. Tréningová skupina Florbal pre deti nie je žiadny krúžok, trénujeme celý rok, t.j. aj počas školských prázdnin či sviatkov, 3x týždenne po 1,5 hodiny. Vyznávame zásadu 50/50, t.j. sme radi keď sú v skupine rovnomerne zastúpené dievčatá aj chlapci. Vekové obmedzenie tréningovej skupiny je od 7 do 12 rokov (do 15 rokov u dievčat). V prípade ak má dieťa záujem trénovať, avšak vekovo nespadá do tohto rozmedzia, smie na tréning prísť a možnosť jeho ďalšej účasti bude individuálne posúdená trénerom.  

Tréningy budú prebiehať v Telocvični Osemnástka pod Šibeničným vrchom na Lieskovej ulici a v období novembra až polovice apríla aj v Telocvični SOŠ Technickej a Agropotravinárskej na Okružnej ulici. Na tréning si treba priniesť športové oblečenie (krátke tričko, trenírky, štucne, prípadne mikinu na zahriatie sa a pri chlanejšom počasí termo prádlo), halovú obuv, fľašku na vodu. Ak dieťa nemá vlastnú florbalku, bez problémov mu ju zapožičiame.

Aktuálny rozpis tréningov je tu

Späť

Stručne:

  • Cieľom tréningovej skupiny je viesť deti k športu a hrávať súťažné zápasy proti vekovo primeraným protivníkom z Banskobystrického a Žilinského kraja.
  • Tréningy sú otvorené pre deti zo všetkých základných škôl z Rimavskej Soboty, či okolia.
  • Vítané sú dievčatá aj chlapci.
  • Trénerom tímu je Jozef Alušík, ktorý sa mládeži v Rimavskej Sobote aj okolí venuje už 6 sezón.
  • Členské je v roku 2021 stanovené vo výške 10€ na mesiac, pričom v prípade súrodencov sa platí len za jedného. Informácie o spôsobe a termíne platieb dostávajú rodičia na tréningoch.
  • V prípade dostatočného záujmu je možné rozdelenie detí do skupín podľa veku.
  • Termíny a miesta tréningov sú vždy uvedené na našom webe.

Základné pravidlá:

  • Telocvičňa je otvorená polhodinu pred tréningom. Nie je vhodné na tréning meškať.
  • Prístup do telocvične je odzadu (od šatní), kde sa je potrebné prezuť.
  • Na tréning sa je potrebné dostaviť v dostatočnom predstihu, aby sa dieťa stihlo prezliecť.
  • Správny florbalista nezabúda pozdraviť všetkých svojich spoluhráčov a tiež dospelých ľudí, ktorých stretne v telocvični.

Kontakty na trénera:

Jozef Alušík
0908 548 510
fbcslovan@gmail.com
FB & INSTA: FBC Slovan Rimavská Sobota

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode