Floorball For Fun 2022

26.01.2022 15:16

Keď sme v máji minulého roka začali so stretnutiami bývalých hráčok a hráčov na palubovke Osemnástky, našim cieľom bolo jedine spríjemniť si florbalom sobotské leto. Keďže sa nás zakaždým stretávalo dosť a chuť nás aj napriek klesajúcim teplotám neprechádzala, tréningová skupina Floorball For Fun vo svojej existencii pokračovala aj na jeseň, aj v zime...

Keďže však prevádzka telocvične, ani na každom mrazivom zápase pukajúce loptičky nie sú zadarmo, pristúpili sme od roku 2022 k zavedeniu členstva v trénignovej skupine a plateniu členského príspevku. Sme od prírody leniví ľudia a nekomplikujeme si situáciu, ak to nie je potrebné. Preto sú podmienky členstva tak jednoduché, ako to len ide:

1. Členom skupiny Floorball For Fun s právom účasti na našich pravidelných dvoch stretnutiach počas týždňa sa stáva ten, kto zaplatí ročný členský príspevok 22€.
2. Členský prípsevok sa platí prevodom na klubový účet SK46 0200 0000 0033 7112 9456. K prevodu nezabudni uviesť svoje meno.
3. Keďže sme ľudskí, členský príspevok na rok 2022 stačí zaplatiť do 18.marca 2022. Po tomto termíne budú na našich stretnutia prítomní už len členovia skupiny.
4. Noví záujemcovia o členstvo môžu po 18.marci prísť, vyskúšať si zahrať na dvoch stretnutiach po sebe a ak im bude náš spôsob florbalu páčiť, budú môcť zaplatiť členské a stať sa členmi skupiny.
5. Druhou možnosťou zaplatenia členského príspevku je priniesť do 18.marca obe potrebné tlačivá na poukázanie 2% dane klubu FBC Slovan Rimavská Sobota, pričom príspevok musí dosahovať aspoň 22€. Lebo síce nie všetci zarábame, ale každý z nás pozná niekoho, kto zarába a tak je umožnené ročný členský príspevok uhradiť aj týmto spôsobom.
6. V platnosti sú tradičné zvýhodnenia, ktoré Slovanisti už poznajú, ale pre istotu si ich pripomeňme:

  • Pri členoch do 18 rokov veku platí členské len najstarší zo súrodencov, ostatní súrodenci ho majú zadarmo.
  • Pri členoch nad 18 rokov veku je možné pod jedno členské zahrnúť jedného súrodenca, alebo partnera opačného pohlavia - čiže ak si chodíš zahrať s frajerkou, alebo bratom, platíte členské len raz.

Ostatné info: FB & Insta FBC Slovan Rimavská Sobota

 

Späť

Čo je skupina Floorball For Fun?

Stretnutia našich bývalých hráčok, hráčov a ich kamarátov na palubovke Osemnástky v priateľských florbalových 60 minútovkách. Stretávame sa dvakrát do týždňa, ťukneme rýchly florbal v príjemnej bezkonfliktnej atmosfére, zaspomíname na staré časy a zlepšíme svoju kondíciu. Hráme s brankármi, aj bez, hráme 3 na 3, 4 na 4 alebo miniturnaje. Vítané sú staré kusy, mladí dravci či šibalskými očami disponujúce Slovanistky. A keď nás náhodou niekam pozvú, zúčastníme sa aj nejakého toho turnaja. Len tak, for fun...

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode