Dorastenky: 2.kolo

17.11.2015 08:08

Pred týždňom v utorok 10. novembra vycestovali Slovanistky na druhé kolo ligy dorasteniek do Kysuckého Nového Mesta. Po nočnom lete pristáli na Kysuciach ráno kol ôsmej vysmiate a vybúvané... aale ni :p No nejak to prežili. V zápasoch sa im tentoraz nedarilo úplne podľa predstáv, dievčatá nemajú ešte tú istotu na florbalkách ako súperky, ktoré hrajú florbal dlhšie. Herne však neuspokojili len v prvých štyroch minútach súboja s Tvrdošínom, keď inkasovali až 6 krát. Mimo toho úseku bojovali, čo im sily stačili a to aj po nešťastnom zranení opory obrany Dominiky Vaslíkovej - a súperky ich už teraz preto rady nemajú. Tak to má byť ;)

Výsledky:
Slovan - Kysucké Nové Mesto 1:6 (0:2, 0:3, 1:1) Cériová (A: Vaslíková)
Slovan - Tvrdošín 2:11 (1:6, 1:2, 0:3) G: Čintalanová (A: Štellerová), Vaslíková (A: Čintalanová)
Slovan - Banská Bystrica 3:7 (0:1, 1:4, 2:2) G: Csériová (A:Járošiová), Csériová (Vašová), Čintalanová (A:Gondová)

Slovo trénera Miša Radnótiho:
Dievčatá stále dokazujú, že sú právom Slovanistkami - zdobí ich bojovnosť a dobrá nálada aj napriek prehrám. Avšak za tieto tri zápasy ich chváliť nemôžem. Nepodali najhorší výkon, no množstvo nepremenených šancí nám zabránilo bojovať o víťazstvá. Mrzí ma zranenie Dominiky, určite by nám náramne pomohla v poslednom zápase. Rastie z nej tvrdá a spoľahlivá obrankyňa. Opäť nám chýbala jedna hráčka na to, aby sme zložili dve kompletné formácie, preto budem rád, keď na tréning prídu ďalšie hráčky ochotné bojovať za Slovan. Cesta za úspechmi bude dlhá a unavujúca, ale ak dievčatá vydržia, určite ich úspech a sláva neminú. Spoločne za Slovan!

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: Schvarcová Vanessa v bránke, Járošiová Ivana, Vaslíková Dominika, Žiaková Natália, Štellerová Petra, Cériová Aďa, Vašová Andrea, Gondová Maťa, Szökeová Linda a kapitánka Kika Čintalanová.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode