2.liga (13): Dohrávky pod zámkom v Ľupči

23.01.2014 18:14

Predvianočný čas sme vďaka odloženiu zápasov, ktoré sa mali konať v Slovenskej Ľupči z dôvodu nevyhovujúcemu povrchu ihriska pre kolektívne športy, mohli tráviť doma. Túto nedeľu prišiel čas dohnať resty a tak v dohrávke 9. a 10.kola Stredoslovenskej ligy nastúpime proti Kubínčanom a Likavčanom!

Hráči Dolného Kubína na nás určite radi spomínajú. Keďže majú skúsený káder, v ktorom prvá päťka hrala ešte pred rokom extraligu, súperi sa proti nim zameriavajú na pozornú defenzívu. Gólov tak v ich súbojoch veľa nepadá s jedinou výnimkou - náš doteraz jediný vzájomný zápas v sezóne skončil 7:24. Tentoraz to asi až taká prestrelka nebude, predsa len sa snažíme lepšie pokrývať hráčov súpera v obrane. Favorit nielen tohto zápasu, ale aj celej súťaže, je však zrejmý.

Súbojom s Likavkou sme tento ročník začali, na rade je odveta. Súperovi sa v súťaži určite nedarí podľa jeho predstáv, po omladení kádra ešte určitý čas potrvá, kým sa Likavka dostane do boja o vrchné priečky tabuľky. Preto to môže byť - za určitých priaznivých okolností - vyrovnaný zápas, aj keď to bude chcieť od nás veľa koncentrácie, veľmi, ale veľmi veľkú psychickú odolnosť a kusisko šťastia v koncovke. Zápas môže dopadnúť ozaj všeljak, necháme sa prekvapiť.

Heslo výjazdu: Biť či nebiť? To je otázka!

26.01.2014 v Slovenskej Ľupči
08:30 FBC SLOVAN - Dolný Kubín
10:00 Likavka - Horehronec A
12:00 Dolný Kubín - Horehronec A
13:30 Likavka - FBC SLOVAN

P.S. Aký je to pokémon?

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode