Žiaci: Nedarilo sa úplne podľa predstáv

04.12.2014 18:18

Najmladší Slovanisti majú za sebou ďalšie zápasy vo svojich súťažiach. Ako sa im darilo?

Starší žiaci
Svoje zápasy odohrali 22.novembra v Detve. Z dvoch zápasov vydreli chlapci len bod. Mohli aj viac.

FBC Slovan Rimavská Sobota - Horehronec Brezno 4:5 (0:1, 3:3, 1:1)
G: Nôta (Bodor), Bodor (Nôta), Bodor, Kovács (Talán)
Chlapci mali zo súpera príliš veľký rešpekt a po zisku loptičky ju hneď rýchlo stratili, lebo sa ju báli podržať či si nebodaj prihrať. Ich ozdobou však bola bojovnosť, keď napriek neexistujúcemu stredu poľa dokázali so súperom držať krok. Perfektný bol Andrej Bodor, superefektívny Lukáš Nôta. Ostatní nehrali zle, ale vedia hrať aj lepšie. A to ukázali hneď v druhom zápase...

FBC Slovan Rimavská Sobota - DTF Team Detva 4:4 (1:2, 1:2, 2:0)
Bodor (Talán), Nôta, Útis, Nôta (20 sekúnd pred koncom...)
Chlapci ukázali, že si vedia aj prihrať, ba predviesť aj krajšiu kombináciu. Že v zápase nezvíťazili bolo spôsobené nekoncentrovanosťou v druhej tretine, keď spanikárili, nechali sa zatlačiť a súper odstúpil o 3 góly. Potom však predviedli znova to staré dobré bojovné bielo - modré srdce a dokázali aspoň vyrovnať. Okrem strelcov gólov si extra pochvalu zaslúži prvá obranná dvojica, ktorej výkon bol ozdobou zápasu: takže klobúk dole pred Alexom Nociarom a Dominikom Szabarim.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: brankár Patrik Kršák, v poli Lukáš Nôta, Andrej  Bodor, Alex Nociar, Viktor Talán, Dominik Szabari, Patrik Kovács, Adam Jacko, Viktor Linduška, Peter Čížik a kapitán Lukáš Útis.  

Na záver ešte šifrovaná správa, ktorú pochopia len hráči: že ste zabudli priznať gól od Lentilky, je hanba. Kľučky z dverí pri niekom odpadávajú aj samé. Vôňa síry sa šíri. No hlavne že žiadnu loptičku sme nestratili.

Mladší žiaci
Chlapci nastúpili doma 30.11. v Osemnástke pred vlastnými divákmi - rodičmi, čo sa na ich výkone prejavilo v dobrom. Voči prvým dvom zápasom si viac verili smerom dopredu a strelili viac než jeden gól. Na svojich súperov síce ešte nestačili, ale po ďalších a ďalších tréningoch tie body prídu.
FBC Slovan Rimavská Sobota - DTF Team Detva 0:1
FBC Slovan Rimavská Sobota - FPS Banská Bystrica 2:4 Góly: Pilz, Deme


Hodnotenie hráčov trénerom Mišom Radnótim (1-10):
Matej Hriň - 9,0 (výborný brankár)
Lukáš Pilz - 8,4
Leonard Hlodák - 7,5
Peter Čížik - 8,3
Adrián Šulaj - 7,0
Michal Šulko - 5,7
Jakub Sojka - 8,0
Adrián Szóke - 6,3
Adam Drak - 7,3
Matej Furman - 6,9
Sebastián Bodor - 7,4
Pavol Deme - 8,0

Najbližší program mladých Slovanistov - starší žiaci hrajú budúci víkend doma v Osemnástke proti Zvolenu i Banskej Bystrici. Presný program bude na stránke počas budúceho týždňa. Príďte sa na nich pozrieť, stojí to za to! Mladší žiaci majú svoje zápasy plánované na 20.decembra do Nemeckej, kde si zmerajú sily s domácimi a s Detvancami.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode