Zhodnotenie roka 2012

26.02.2013 08:08

Na Zhromaždení členov klubu FBC Slovan Rimavská Sobota, ktoré sa uskutočnilo 24.02.2013 zaznelo okrem iného zhodnotenie minulého roka z úst Vedúceho klubu Michala Radnótiho.

"Na začiatku roku 2012 sme sa po menšom útlme rozhodli podať florbal v meste o ďalší krok vpred. Začalo sa znova pravidelne trénovať a načrtli sme si nové plány. Druhý krát sme sa zúčastnili turnaja TS Cup. Pred ním náš tím prešiel hráčskymi zmenami. Na Oravu sme tak vyrazili v oklieštenom zložení. Mnohí hráči zažili svoj krst v drese Slovana. Tešiť nás musia slová zväzového rozhodcu, ktorý nás na turnaji pochválil slovami "Konečne ste hrali florbal". Na postup zo skupiny sme síce nemali, ale potrápili sme všetkých súperov.

Hlavným cieľom v roku 2012 bola Mestská florbalová liga, ktorej organizácia sa vydarila a postupne sa do nej zapojilo až 6 mužstiev, čo nás musí nesmierne tešiť. Črtá sa v nej množstvo dobrých hráčov a bude len na nich, ako naložia so svojim talentom - my ich určite podporíme. Poďakovanie teda patrí všetkým, ktorí sa do ligy zapojili, osobitne ale dedinke Kružno, v ktorej sa dala dokopy celá mládež - len tak ďalej.

Druhým cieľom bolo prihlásiť sa do 3.najvyššej súťaže SZFB, čo sa nám napokon nepodarilo dotiahnuť do konca. Veríme ale, že v roku 2013 sa nám to už podarí.

Florbalu v meste Rimavská Sobota fúkajú priaznivé vetry do plachiet. Klub si nesmierne váži každú pomocnú ruku a pri tejto príležitosti za ňu všetkým ďakuje!"

Zásadné závery zo zhromaždenie členov klubu, najmä naše plány a ciele budú na stránke zverejnené v najbližších dňoch.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode