MFL: Zápas hviezd bude 1.februára!

16.01.2014 14:18

Aj tento rok si klub FBC Slovan Rimavská Sobota pripomenie založenie svojho predchodcu, Š.K. Slovan Rimavská Sobota, ktorý by 23.februára oslávil 92 rokov. Aj tento rok to bude oslava športom - florbalovou exhibíciou hviezd Miniflorbalovej ligy!


Hneď z niekoľkých dôvodov túto oslavu uskutočníme o tri týždne skôr - hlavným asi je, že 23.februára organizujeme kolo 2.ligy SZFB v detvianskom azyle a na oslavu je predsa len príhodnejšie domáce prostredie. Všetkých nadšencov florbalu preto privítame v telocvični ZŠ M.Tompu na Západev sobotu 1.februára 2014 od 16:45, kedy proti sebe nastúpia 14 členné výbery "modrých" a "bielych" v zápase hranom 3x20 minút. Vstup bude symbolických 50 centov, občerstvenie bude zabezpečené a nebudú chýbať ani aktivity pre divákov, nuž sú vítaní aj vaše sestry, bratia, deti, babky či bratanci.
Nomináciu na zápas urobia opäť tréneri FBC Slovan tak, aby malo zastúpenie každé z družstiev MFL a zastúpené boli rovnomerne obranné aj útočné typy hráčov, pričom do otváracej formácie zápasu budú nominovaní hráči s najčastejšími účasťami v zostave kola MFL. Vybraní hráči budú do výberov rozdelení žrebom. Toto rozdelenie zverejníme pravdepodobne už počas totho víkendu!
Ako vyzeral minuloročný zápas hviezd?

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode