Zápas chutil

02.12.2015 18:18

Muži Slovana prvý krát ochutnali palubovku v Badíne, kde štvrté kolo M2 usporiadal klub FPS Banská Bystrica. Ochutnali ju v zápase práve proti "domácim" Bystričanom, ktorí patria k našim konkurentom v boji o prvú trojku. A zápas im chutil...

FPS Banská Bystrica - FBC Slovan Rimavská Sobota 7:10 (2:2, 2:5, 3:3)
Góly Slovana: Mates Blahuta 4, Denis Farkaš 3, Krisztián Nádor 2, Jany Blahuta

Ako zápas videl kapitán Mates Blahuta?
Po poslednej srdcervúcej prehre so Zvolenom sme si nepripúšťali ďalšiu stratu bodov a spravili všetko preto na ihrisku. Do zostavy oproti minulému zápasu pribudol Kristián, ktorý nám poskytol ešte viac možností ako zakombinovať a rozobrať súpera. Bystrica sa snažila pôvodne hrať pomaly a kombinačne. Nám tento štýl vyhovoval, keďže to nehrali veľmi presvedčivo a my sme zakaždým trpezlivo vyčkali na chybu súpera a vytrestali ju. Neskôr sa súper snažil nahadzovať loptičky, čo už nefungovalo vôbec, pretože narážali na Herkulesa a jeho odvážnu družinu v obrane. Rozhodujúci okamih nastal v druhej tretine, kedy sme strelili tri góly v rozmedzí dvoch minút, ušli sme súperovi a v podstate ho už nepustili do zápasu. Záverom môžem povedať, že z výsledku sa konečne tešil ten tím, ktorý viac chcel, viac makal, vypracoval si viac šancí.

Hodnotenie asistenta trénera Gaba Gálika
V sobotu sme odohrali veľmi dôležitý zápas so súperom z Banskej Bystrice. Súper hral celkom iný štýl hry, ako Zvolen, ktorému sme naposledy podľahli o gól. Hralo sa viac silovo, bojovne a tento štýl hry našim chalanom vyhovoval. Zvíťazili sme, lebo sme lepšie zvládli rozhodujúce momenty v zápase. Potvrdilo sa, že chlapci vedia veľmi dobre zahrať oslabenia - už v druhom zápase po sebe sme vedeli streliť gól pri oslabení. Musím pochváliť celý tím za prístup a bojovnosť!

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: Szabó v bránke - Blahuta Ján, Kostovič, Mrnka, Zadrobilek, Gálik, Brozman, Nádor, Mišurák, Farkaš a kapitán Mates Blahuta.

Najbližšie sa muži predstavia v MŠH Detva v nedeľu 13.decembra od 16:30 proti béčku Brezna. Týmto zápasom uzavrú prvú polovicu základnej časti súťaže, v ktorej majú na konte zatiaľ dve prehry a dve víťazstvá. Na ktorú stranu sa naklonia misky váh po tomto zápase - víťazstiev či prehier? Všetci ste vítaní odsledovať si to na vlastné oči!
Pre našich mužov to tiež nebude posledný zápas sezóny, keďže sa ešte 30.decembra zúčastnia kvalitne obsadeného Silvestrovského pohára v Budapešti.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode