Zabojuj o miesto v kádri!

05.09.2014 14:14

FBC Slovan Rimavská Sobota prihlásil aj do ďalšieho ročníka 2.stredoslovenskej ligy SZFB družstvo mužov. Minuloročná sezóna, ktorú sme ukončili s bilanciou jedno víťazstvo, jedna remíza a dvaadvadsať prehier nastavila rimavskosobotským florbalistom vysvedčenie.

To, že sa náš región nachádza na florbalovom chvoste Slovenska sme však vedeli už pri zakladaní klubu, ktorého cieľom je tento stav zmeniť. Preto pozývame všetkých florbalových hráčov od 15 rokov, ktorí si chcú na tréningoch svoje florbalové schopnosti porovnať s ostatnými. Všetci hráči sú vítaní!

FBC Slovan Rimavská Sobota vidí množstvo talentov v MFL, ale hrať v A-mužstve musí chcieť každý sám od seba. Výhovorky tipu: nestíham, učím sa, žena ma nepustí, mám nevyliečiteľnú chorobu Ti teraz nepomôžu. Príď na tréning a dokáž sebe a ostatným že na to máš. Tréningy sa uskutočnia vo štvrtok 11.9., v utorok 16.9., vo štvrtok 18.9. a v utorok 23.9. v telocvični "Osemnástka" vždy od 19:00 do 21:00. Vchod do telocvične je od Liekskovej ulice. Platba je 1,5 € na hlavu.

Na tréningoch si môžeš s ostatnými porovnať fyzickú kondíciu, technickú vyspelosť a herné zručnosti a aj zabojovať o miesto v druholigovom kádri FBC Slovan Rimavská Sobota.

Môj, tvoj, náš SLOVAN!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode