Winter Classic special - "vandrovka" edition!

30.12.2014 08:08

Bratia Blahutovci aj Titánmi zvaní v spolupráci so Slovanom rimavskosobotským oznamujú, že pri príležitosti rozlúčenia sa s Matesom a Janym pred ich vandroukou do ďalekej ostrovnej zeme za účelom skusov a ziskov finančných, pre ďalší ich život nezbytných, usporiadajú pre vybraných hráčov a náhodných otužilých divákov exhibičný derbyzápas medzi:

Janyho Dream Teamom

a

 

Matesovým Zborom Žoldnierov



Na derbyzápas pozvanie prijali napríklad chrabrý Milko Kostovič, skockatený Mišo Mišurák, či Radnóti, či Totkovič, Titáni i ex-Titáni a plno ďalších z MFL známych mien.

Zápas tento skvelý hrať bude sa podľa pravidiel v IFF schválených na ihrisku rozmeru 37x16 metrov s piatimi mužnými mužmi na každej strane ihriska našej milovanej uzimenej Osemnástky a to v druhý deň nového roka 2015. Zápolenie započne sa napoludnie úderom zvonov vo veži kostola nášho chudobného no hrdého mesta Rimavskosobotského, z ktorého sa žiaľ už veľa ľudí na vander do sveta pobrať muselo, aby hladom nezhynulo. Nuž vypravaďme našich hrdinov Slovanistických na ich cestu ďalekú týmto skvelým zápasom!

P.S. Súčasťou zápasu bude odovzdávanie tajných tipov, kedy že sa Bratia z ďalekej zeme vrátia - bude to o dva týždne? Dva roky? Dvaadvasať liet? Dumajte a tipy svoje v zalepenej obálke na mieste a včase zápasu odovzdajte! Do súboja Winter Classic - vandrovka edition - zostáva už len 18 hodín!
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode