Víkend plný florbalu!

29.01.2014 22:44

Prvý februárový víkend bude celý v znamení hry s dierkovanou loptičkov! Niektorí hráči a ľubovoľné množstvo divákov má totiž možnosť navštíviť až tri florbalové podujatia v priebehu troch dní.

V piatok večer je tradičný čas pre MFL. Netradične sa však odohrajú nie tri, ale až štyri zápasy. Z tohto dôvodu sa program zápasov začína skôr – už od 18:30. Deň otvorí súboj z dna tabuľky medzi Pantermi8Jugend. Kto bude v tomto súboji porazený sa z dna tabuľky už len ťažko odlepí. Nasleduje súboj medzi SlovagreČiernolúckymi Vlkmi, v ktorom sa budú obe družstvá snažiť nadviazať na posledné dobré výkony. Okrem toho Vlci potrebujú body v ďiaľkovom súboji s Titánmi o druhú priečku v tabuľke. Zápas FlyersBuldozérmi je dôležitý pre ďalší vývoj v SA skupine, keďže jeho víťaz bude jednou nohou vo štvrťfinále play off! A štvrtý zápas hracieho dňa dá pomyselnú čerešničku na šľahačku, keďže sa stretnú veľkí rivali a družstvá nabité skvelými hráčmi – Titáni bojujúci o každý bod pre istotu semifinále play off sa o ne pokúsia ozbíjať Dynamo Diviaky, ktorému pre pokoj v duši stačí aj bod – avšak hrať na remízu by sa im určite nevyplatilo!

Program zápasov a obsadenie rozhodcov:

18:30 FBC Panthers – 8Jugend (vzájomné zápasy 6:2, 7:4, rozhodujú Radnóti, Totkovič)

19:20 Slovagre – Čiernolúcki Vlci (vzájomné zápasy 7:7, 5:11, 9:11, rozhodujú Forgáč, Bíro)

20:10 Flyers – Buldozéri A.C.A.B. (vzájomné zápasy 9:4, 8:4, rozhodujú Tóth, Mázik)

21:00 Dynamo Diviaky – TITANS (vzájomné zápasy 8:7, 8:6, 7:5, rozhodujú Radnóti, Totkovič)

V sobotu si na svoje prídu fanúšikovia miniflorbalu. V telocvični ZŠ M.Tompu na Západe sa od 16:45 stretnú osobnosti z jednotlivých družstiev MFL, aby v priateľskom duchu odohrali zápas, v ktorom bez nutnosti získavať body môžu ukázať, čo je v nich. Ako sme už písali, zápas sa odohrá tak ako minulý rok na pripomenutie si vzniku Š.K. Slovan v Rimavskej Sobote.

Voči pôvodnej nominácii ohlásili vedúci družstiev zatiaľ dve zmeny – Juraja Šprláka z Flyers nahradí Milan Škorvánek z Flyers a Gaba Gálika, minuloročného víťaza súťaže v nájazdoch na brankárov nahradí Peťo Astaloš z družstva Titánov.

Toto všetko je už viac menej známe, teraz bližšie informácie pre divákov, ktorí si chcú sobotný večer spríjemniť miniflorbalom. Prístup do haly bude umožnený z hlavného vchodu, t.j. od ulice Novomestského od 16:00, od kedy bude k dispozícii aj bufet s klobáskou, čajom a kofolou za ľudové ceny. Vstup je možný na vstupenku v hodnote 50 centov, pričom vstupenky budú zaradené do tomboly, v ktorej sa žrebujú drobnosti darované sponzormi miniflorbalového večera. Tak ako minulý rok, aj tentoraz budú na zápase hviezd MFL k dispozícii kartičky jednotlivých družstiev MFL v cene 1€ za ks. A opäť ako minulý rok aj tentoraz sa cez prestávky medzi tretinami uskutočnia súťaže nielen pre hráčov, ale aj pre divákov. Kto príde povzbudiť svojho obľúbeného hráča MFL teda určite neoľutuje!

Sobotou však florbalový víkend nekončí. Pred hráčmi FBC SLOVAN je totiž ďalšie „domáce“ dvojkolo v Stredoslovenskej lige. V Detve budú ich súperom najprv hráči B družstva Detvy a potom hráči B družstva z Brezna, i keď v oboch prípadoch to Bčko v názve neznamená vôbec zníženú kvalitu, v prípade Horehroncov je to skôr naopak. Kto sa v nedeľu odhodlá cestovať do Detvy si okrem štvorice zaujímavých zápasov určite vychutná špeciality nášho bufetu. To sa ale netýka hráčov, ktorí sa po nie celkom presvedčivých výkonoch túto nedeľu pokúsia o reparát v súbojoch s ťažkými, avšak vôbec nie nezdolateľnými súpermi. Príďte ich povzbudiť!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode