Turnaj "O Lastovičí chvost"

21.08.2013 14:18

Klub FBC Slovan Rimavská Sobota organizuje v sobotu 7.septembra miniflorbalový turnaj "O Lastovičí chvost". Turnaj je určený pre miniflorbalové partie z Rimavskej Soboty či bližšieho i vzdialenejšieho okolia, ktoré chcú sobotu vyplniť týmto atraktívnym kolektívnym športom.

Názov turnaja bol vybraný porotou v zložení Vašo Patejdl, Iveta Bartošová a Michaela Paštéková z návrhov poslaných z Detského reedukačného centra pri psychiatrickej liečebni Kremnica. Za víťazný názov Ti Peter ďakujeme!
"Neni zač, chalani..."

Základné info:

Kedy - sobota 7.septembra 2013
Kde - telocvičňa ZŠ M.Tompu na sídlisku Západ
Pravidlá hry - hrá sa podľa pravidiel miniflorbalu upravených na pomery MFL v Rimavskej Sobote (viď tu a tu). Hrací čas zápasu je 15 minút (hrubý čas). Hrá sa na zmenšenom ihrisku 26x14 metrov systémom 3+1. Všetci hráči štartujú na vlastné riziko, pre štart hráča pod 15 rokov je potrebné mať súhlas rodiča.
Rozhodcovia - rozhodujú rozhodcovia z MFL... takže to bude chcieť kľudné nervy.
Štartovné - 15 € / družstvo.
Registrácia - do 4.septembra 2013 20:00 e-mailom na fbcslovan@gmail.com. Treba napísať názov pod ktorým chcete štartovať, uviesť meno a kontakt na zodpovednú osobu a súpisku družstva obsahujúcu mená maximálne 8-mich hráčov.
Systém turnaja - bude oznámený 6.septembra podľa počtu prihlásených družstiev. Systém bude taký, aby sme turnaj začali a skončili v rozumnom čase.
O čo sa hrá - o víťazstvo na turnaji. Okrem toho o nejaký ten diplom a čosi sladkého do žalúdka.
Špeciálne efekty, trdelníky, kolotoče... nebudú :) K dispozícii však budú dve šatne na prezlečenie, sprchy s tečúcou, občas aj teplou vodou. Na pitie bude k dispozícii neochutená voda. Ostatné občerstvenie si uloví každý sám - pred telocvičňou sú k dispozícii 4 pohostinstvá a pizzéria, neni o čom.

Bližšie info: fbcslovan@gmail.com

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode