TS Cup 2014 pred nami

05.06.2014 14:14

Štvrtý rok po sebe, teda už tradične, sa florbalisti FBC Slovan Rimavská Sobota zúčastnia tradičného oravského florbalového podujatia TS Cup v Tvrdošíne. Kým prvé roky sme sa na turnaj chodili florbalovo vybúriť, keďže nikde inde ako na turnajoch sa vybúriť nedalo, tento rok máme za sebou predsa len historicky prvý ligový ročník a všetci hráči aj množstvo miniflorbalových zápasov. Zostava sa črtá tiež dobrá, nuž vari prvý krát nastupujeme do turnaja nielen s cieľom zahrať si, ale aj získať nejaké body.

Na turnaji sa zúčastňujeme v kategórii amatérov a poňali sme ho aj ako test mladých hráčov z dorastu, ktorí si budú môcť prvý krát vyskúšať "väčší" florbal proti mužom. Ak sa im v družstve zapáči a nesklamú očakávania do nich vkladané, majú otvorené dvere do seniorskej šatne pre budúci ligový ročník.

Ostatní hráči vedia, do čoho idú. Keďže dni prežité na Orave sú zvyčajne plné zábavy, už teraz sa tešia na opitých rozhodcov, hotel na Cintorínskej ulici a slnečnú Oravu plnú nenormálne krásnych žien.

Sledovať, ako sa nám darí je možné na tomto odkaze. Tu a tu sú zhrnutia z posledných dvoch turnajových sezón, ktoré pre nás neboli veľmi úspešné, ale je z nich možné zistiť, kam sme sa za posledné dve sezóny pomali posunuli.

A chceme ísť ešte vyššie.

8 žije!

Zostava na TS Cup 2012...

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode