TS Cup 2013 za nami

10.06.2013 08:08

Tretí raz po sebe sme sa zúčastnili tradičného florbalového turnaja na Orave a tentoraz sme - na prvý pohľad síce paradoxne - dopadli najhoršie. Avšak nám, ktorí sme sa turnaja zúčastnili a ktorí sme na poslednú chvíľu zháňali posledného člena tímu - aby sme na sobotňajšie zápasy vôbec boli schopní nastúpiť (ešte raz patrí vďaka Mišovi Balíkovi, ktorý sa na túto "samovraždu" nechal nahovoriť) - bolo všetko jasné už predtým, než sme opustili dolinu Rimavy.

Taktické pokyny boli teda jednoduché - zahrať si. A zahrali sme si teda dostatočne, toľko zápasových minút väčšina z nás nepamätá, keďže sobotňajšiu časť programu sme absolvovali bez dvoch najlepších hráčov a možosti striedať.

Výsledky zodpovedajú možnostiam tímu, ktorý na sever vyrazil. Atmosféra bola napriek tomu po celý čas dobrá, nálada medzi nami priam vynikajúca, ubykácie v penzióne "U zdochnutého psa" a "Pri cmitri" tento rok úchvatné. Budúcnosť teda vyzerá ružovo a to nielen z pohľadu florbalu, ale najmä z dôvodu celospoločenskej zmeny v našom meste doteraz známom svojou vysokou nezamestnanosťou, slabým školstvom a rozhádanými rodinami - však len toľko našich vlastných hráčov, ktorí boli v neodkladom pracovnom nasadení v piatky, soboty, ktorí sa tieto dni učili aby zvládli náročný záver školského roka na vychýrených stredných školách v meste a ktorí si zastali svoje miesto v rodinnom kruhu na oslavách a slávnostiach konajúcich sa žiaľ akurát v termíne turnaja - nemôže svedčiť o ničom inom, ako o veľkej pozitívnej zmene.

Výsledky:

Valachian Snipers (víťaz turnaja) 1:10 (Alušík, A:Radnóti)

FBC Hoteláci 1:7 (Totkovič, A:Radnóti)

Vymetenci Detva 1:12 (Alušík)

1.FC Mne Sa Nechce (osemfinalista turnaja) 0:15

Zostava: Štofaník - Radnóti, Totkovič, Tóth, Alušík, Benda, Balík

P.S. Pred nami sú dva týždne tréningu a potom ďalší turnaj - v sobotu 22.6.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode