Tri dni do Zápasu hviezd MFL

17.02.2015 08:08

Keď sa 23.februára 1922 stretli zakladajúci členovia športového klubu Slovan v Župnom dome, ich cieľom bolo robiť šport inak, než do toho času jestvujúce športové kluby.
Keď sme vo februári 2010 kládli základy florbalového klubu Slovan, cieľom bolo taktiež preniesť do praxe naše vlastné myšlienky a názory na to, ako by mal športový klub pracovať. Chceli sme to robiť inak, než jestvujúce športové kluby v meste a časom sme zistili, že to robíme o dosť inak, než ostatné florbalové kluby po celom Slovensku.
V piatok 20.februára si pripomenieme 93.výročie založenia nášho predchodcu exhibičným zápasom osobností jednotlivých tímov Miniflorbalovej ligy v Rimavskej Sobote. Zápas sa koná v telocvični ZŠ M.Tompu na Sídlisku Západ od 18:45.

Nominovaní hráči boli rozdelení do výberu Bielych a Modrých a určite ukážu prítomným divákom výborný miniflorbal nezaťažený taktickými pokynmi a potrebou získavať body do tabuľky. Zápas bude hraný na tri 15 minútové tretiny a čistý čas hry. V prestávkach budú pripravené súťaže nielen pre vybraných hráčov, ale aj pre divákov, ktorí budú mať vstup do hľadiska za symbolické euro.
Organizačné pokyny: Nominovaní hráči nech sa podľa možností do telocvične dostavia do 18:15. Vstup pre všetkých účastníkov podujatia - hráčov aj divákov - bude umožnený len od ul.Novomestského, t.j. z opačnej strany, než je zvykom počas zápasov MFL. Ak sa niekto z nominovaných hráčov zápasu zúčastniť nemôže, nech to čím skôr oznámi organizátorovi na miniflorbal@gmail.com, alebo na 0908548510. Rovnako nech sa na organizátora kontaktujú, ak požadujú vstupenky pre rodinných príslušníkov zadarmo.
Návštevníci podujatia dostanú ku vstupenke zvláštne čierno - biele vydanie Magazínu MFL a najmladší účastníci aj drobné prekvapenie. Občerstviť sa bude možné v Bufete u Peca. Pri vstupe do telocvične im bude odpísané číslo vstupenky a budú tak mať šancu zúčastniť sa prestávkových súťaží pre divákov. Predpokladané ukončenie zápasu vyhlásením najlepších hráčov z oboch tímov sa predpokladá o 21:00.


 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode