Tomáš sa už na nás díva zhora...

02.12.2015 08:00

Nie nie, žiadna tragédia sa nestala, upokojte sa! Prinášame pozitívnu správu pre všetkých súperov Tomáša "Murheada" Brozmana, ktorí ušetria modriny a tvrdé zrážky s týmto - keď chce a nemá "žilu" - výborným obrancom. Murhead sa už na nás všetkých - na celý Slovan, ktorého je zakladajúcim členom, na svojich starších žiakov, ktorých viedol na tréningoch - pozerá z výšky Álp, kam sa vybral za zárobkom, ako to už v našich končinách žiaľ býva...
S paluboukou MFL sa rozlúčil štýlovo - pomohol k víťazstvu nad najväčším konkurentom o titul a dal rozhodcovi lakeť. S paluboukami druhej ligy sa rozlúčil taktiež dôležitým víťazstvom a - tvárte sa prekvapene - červenou kartou. To je proste on - súperi si k nemu nekľakajú so zbožnou úctou k jeho florbalovým schopnostiam, skôr s bolestivou grimasou: ale ako by Murhead povedal "Kľakajú? Kľakajú! Tak čo!"
Kto nie je Murheadovým súperom vie, že je to chlap s veľkým srdcom ochotný pomôcť. Veď aj so svojimi žiakmi sa nezabudol rozlúčiť teplým pokrmom na poslednom tréningu. Slovan mu drží palce a praje mu, nech je tam "hore" veselo!
Auf wiedersehen im April!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode