Štvrťfinále favoritov nepreverilo

03.04.2015 08:08


Druhé štvrťfinálové zápasy play off MFL mali napriek očakávaniu z rôznych neočakávaných príčin prevažne jednoznačný priebeh. Na ihrisku síce snaha, bojovnosť, kvalita a pekné momenty nechýbali, ale kvalitatívny rozdiel medzi súpermi bol značný. V kolotoči MFL tak zostali už len štyri top tímy a v semifinále nás čaká skvelý program - dve nezmieriteľné dvojice, dva originál derby zápasy: Titans proti Dynamu, Retex proti Flyers!

TITANS(1) - FBK HORNETS(9) 2:0
2. zápas 8:1 (3:1)
Mrnka 2, Totkovič 2, Radnóti 2, Kyzek, Mázik - Miháľ
Hráči Hornets vzdali zápas už pred začiatkom, keď okrem zraneného Farkaša zo zostavy vypadli hokejisti Tamáši a Fiľo a chorý Mišurák. Po necelej minúte viedli Titáni o dva góly. Sršne sa našťastie prebudili, nechceli si spraviť hanbu na záver premiérového a úspešného ročníka v MFL a sympaticky bojovali až do konca. Titánom však podobný výkon na súpera v semifinále určite stačiť nebude.

FBL RETEX LUČENEC(2) - FBK KRUŽNO(7) 2:0
2.zápas 12:6 (6:3)

Jakuba 5, Marcinek 2, Šagát 2, Karásek Michal, Zadrobilek, Bubenka - Kmeť 3, Kosorín, Patrik, Bomba
Miniflorbalisti z Lučenca krásnymi akciami na jeden dotyk demoralizovali svojho súpera už v úvodnej päťminútovke. Kružniancov svojim výkonom ťahal Mišo Kmeť, avšak proti kombinačne zdatnému a v obrane pozorne hrajúcemu súperovi to na zauzlenie štvrťfinálového príbehu nestačilo. Konečné 7.miesto, o dve priečky lepšie než vlani, im za celoročné výkony musí postačovať.

FLYERS(3) - ČIERNOLÚCKI VLCI(6) 2:0
2.zápas 6:3 (3:0)

Bíro 2, Pajtáš 2, Škantár 2 - Bodor, Sojka Matej, Sojka Michal
Zápas ovplyvnilo, že Vlkom polovicu z neho chýbala úderná trojka Sojkovci & Bodor, ktorá robila všetko pre to dostať z kalamitou postihnutého severu svojhu dušu Miša Sojku. Zvyšní hráči podávali v prvom polčase vysoko taktický výkon, ktorým si dlho držali súpera od tela. Dokonca mali aj niekoľko veľmi dobrých príležitostí na strelenie gólu - proti však bola šťastena i bravúrny Henrich Gašparovič. Flyers mali okrem početnej prevahy na svojej strane aj veľké skúsenosti a práve s veľkým pokojom a prehľadom hrajúci starší hráči im pomohli vybudovať si v zápase náskok, ktorý do druhého polčasu posilnený súper nemal šancu zvrátiť. Flyers tak vrátili Vlkom minuloročné vyradenie v semifinále a obhajcovi titulu podčiarkli konečné šiestu priečku. Výkonom sa zaradili k najväčším favoritom na zisk celkového prvenstva. Avšak k tomu je potrebné prekonať ešte dve mimoriadne náročné prekážky...
 
DYNAMO DIVIAKY(4) - SLOVAGRE(5) 2:0
2.zápas 15:3 (9:2)

Slovák Ján 4, Kostovič 4, Slovák Igor 2, Gálik 2, Golian, Sarvaš, Gregorec - Brozman Tomáš, Rusnák, SuperBolčo
Dynamo spáchalo vraždenie neviniatok! Ťažko inak nazvať priebeh zápasu, v ktorom vyslali oranžoví na brankára 55 striel, vešali vinkel za vinklom a trhali deravé šaty obrany Slovagre až dokým neboli v stave, v ktorom zostal súper viac nahý, než oblečený. Hráči Slovagre ukázali svoju horšiu tvár. Do budúceho ročníka budú musieť nastať v tíme poriadne zmeny, tak ako avizoval ich vedúci Ivo Tóth. Dynamo si spravilo chuť na Titanskú pečienku, ktorú však upiecť nebude vôbec jednoduché. Zadarí sa, či si na nej vylámu zuby?

Nasleduje semifinále play off MFL. Program:
Piatok 10.apríla 2015 (Telocvičňa ZŠ M.Tompu na Sídlisku Západ)
19:30 Predzápas U12 Slovana - Dievčence Slovana
20:20 Odovzdanie diplomov pre tímy Slovagre, FBK Kružno, Čiernolúcki Vlci
20:30 FBL Retex Lučnec - Flyers
21:20 Titans - Dynamo Diviaky

Piatok 17.apríla 2015 (Telocvičňa ZŠ M.Tompu na Sídlisku Západ)
19:30 Predzápas U14 Slovana - Torpédo Hodejov
20:20 FBL Retex Lučnec - Flyers
21:10 Titans - Dynamo Diviaky

Prípadné tretie zápasy semifinále play off sa odohrajú v Telocvični Osemnástka v nedeľu 19.apríla od 12:00.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode