Starší žiaci: Úspešné vystúpenia

10.12.2016 08:08

Na začiatku decembra nastúpili starší žiaci na zápasy 3.kola v Banskej Bystrici proti domácim a Detve. Po neúspešnom vystúpení v Detve, kde vychytali "deň blbec", šli do zápasov s cieľom oba vyhrať.

Práve vďaka nezlomnej vôli po víťazstve si to prvé v sezóne zabezpečili proti hráčom domáceho FPS. Na menšom ihrisku to bol v prvom rade boj. Najprv v presilovke prelomil streleckú smolu Drak a po ňom aj Peter "Iskra" Čížik, ktorý dvoma gólmi rozhodol. Druhý zápas mal podobný priebeh, no našim hráčom trvalo dlho, kým odkliali súperovu bránku. Za stavu 0:2 po druhej tretine chlapci do tretej vybehli s vysokým napádaním súpera, ktorý tak strácal lopty vo vlastnom obrannom pásme, čo dvakrát využil Oliver Daňuš. Detva medzitým strelila aj tretí gól. Vyrovnanie viselo na vlásku, proti však boli žrďky i telá súperových hráčov...

FBC Slovan Rimavská Sobota - FPS Banská Bystrica 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Góly Slovana: Čížik 2, Drak

FBC Slovan Rimavská Sobota - DTF team Detva 2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Góly Slovana: Daňuš 2


Slovo trénera Joža Alušíka: "Musím celému tímu vysloviť veľkú pochvalu. Po poslednom nevydarenom dvjzápase, kde kazili čo sa dalo a vysoko prehrali sa sami od seba nasrali. Povedali si medzi sebou, že to neni možné. Poctivo trénovali, víťaznú náladu na nich som videl počas celého posledného týždňa pred zápasmi. A aj podali dva dobré výkony. Veľmi pomohol Oliver Daňuš. Škoda choroby Mareka Dovalu, pre ktorú som Olivera  musel často sťahovať až do obrany, lebo je to hráč, ktorý v útoku vždy niečo vymyslí. Kapitán Drak bojoval a drel poctivo, ako to vie len on. V bránke veľa vychytal Riči Tömösváry. Mladší žiaci popri nich získavajú skúsenosti. Najbližšie zápasy nás čakajú hneď po prázdninách, dúfam preto, že chlapci veľmi nepriberú a budú trénovať."
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode