Starší žiaci: Hororový podvečer

16.11.2016 18:18

Starší žiaci majú za sebou "domáci" dvojzápas v Detve. Ten sa však pre našich chlapcov zmenil na hororový sen...
Zlé bolo temer všetko. Od výkonu brankára po výkon posledného útočníka. Obrovské množstvo defenzívnych chýb, pomalá a neprekvapivá kombinácia, slabé technické zručnosti hráčov. Toto všetko sa dá skritizovať tisícimi slovami.

Namiesto toho je však chlapcov potrebné podporiť. Také zápasy sa občas prihodia. S rovnakými súperom - síce s dvoma skúsenými hráčmi navyše - dokázali pred mesiacom odohrať úplne vyrovnaný zápas a neexistuje že to zabudli hrať. Navyše na nich bolo vidieť bojovnosť aj za nepriaznivého stavu. Za všetkých možno vyzdvihnúť prístup kapitána Adama Draka, ktorý na zápas prišiel, hoc nemusel a vydal v nich zo seba všetko. Chlapci sú si samotní vedomí chýb, ktoré spravili. Snáď sa z nich poučia. Dosiahnuté výsledky totiž neodrzkadľujú skutočnú kvalitu týchto hráčov.


FBC Slovan Rimavská Sobota - ŠK 1.FBC Zvolen 0:10 (0:4, 0:3, 0:3)

FBC Slovan Rimavská Sobota - DTF Team Detva Joxers 3:9 (0:5, 2:2, 1:2)
Góly Slovana: Drak 2, Hank

Slovo trénera Joža Alušíka: "Za zlé výsledky nesiem svoj veľký diel zodpovednosti. V týždni pred zápasom, keď sme mali mať aspoň dva spoločné tréningy, som mal toho veľa a v podstate žiaden spoločný tréning zameraný na zápas sa ani neuskutočnil. Nemôžem preto chlapcov kritizovať. Na ich obranu musím tiež povedať, že v základe sme museli nastúpiť s mladšími žiakmi. Mnohé chyby, ktoré chlapci spravili vyplynuli z depresie, ktorá na nich padla, keď sa nedokázali ani za svet presadiť v útoku a temer každý následný protiútok súpera skončil gólom. Keď konečne strelili gól v pre nich piatej tretine, dokázali aj v takej zostave odohrať so súperom vyrovnaný zápas. Na najbližšie zápasy sa je potrebné viac sústrediť. Zlepšiť dochádzku na tréningy, prísť v plnom počte na zápasy a v nich odčiniť posledný neúspešný víkend."

Reprezentovali Slovan: brankár Hriň, hráči v poli Petrík. Alex Bodor, Hlodák, Tömösváry, Dovala, Hank, Ulický a kapitán Adam Drak.


 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode