Starší žiaci: 4.kolo

21.01.2016 18:18

Starší žiaci načali rok 2016 v nafukovacej hale v Slovenskej Ľupči, kde si skrížili florbalky so súpermi z Banskej Bystrice a Detvy. Pred zápasmi, vzhľadom na oklieštenú zostavu, nemali veru veľké oči. A to taký Paťo Horváth hral oba zápasy pre zranenie jednoručne :)

Ukázalo sa, že vzdávať sa pred bojom netreba, a napkon veľa nechýbalo k tomu, aby sa žiaci vracali domov bez straty bodu! V zápase proti Banskej Bystrici totiž viedli v polovici hracieho času už 4:1, aby napokon nedokázali ustrážiť hráča čakajúceho pred brankárom na dorážku nahodenej loptičky a náskok tak stratiť. Aj bod však potešil. V druhom súboji s Detvou súper nastúpil s ešte užšou lavičkou, než naši, pričom sa opieral najmä o výkon bratov Masárovcov, ešte len mladších žiakov. Znova sme si vybudovali rýchlo pohodlný náskok, ktorý naši hráči do konca zápasu s prehľadom udržiavali. Podarilo sa im tak priviezť tri zo štyroch možných bodov. To však nebolo tak dôležité ako zistenie, že aj v okýptenej zostave sa dokážu zmobilizovať a odohrať dobré zápasy. Motivácia to do ďalších tréningov...

FBC Slovan - Banská Bystrica 4:4 (2:1, 2:2, 0:1)
Góly Slovana: Nôta 2, Pilz, Horváth

FBC Slovan - DTF Detva 8:4 (4:0, 2:3, 2:1)
Góly Slovana: Nôta 5, Šulko, Pilz, Horváth

Slovo kouča Miša Radnótiho: Spokojný som určite, aj keď nie je príjemné remizovať z priebežného stavu 4:1. Osobitne nikoho nejdem chváliť, chlapci bojovali ako mužstvo a to bolo to hlavné. Škoda, že stále to nie je ono z pohľadu dochádzky na zápasy, no snáď sa do družstva čoskoro zapoja dlohodobo zranení hráči a budeme mať na zápasoch dve formácie. V zápasoch nám občas nešla súhra, preto by bolo dobré zlepšiť dochádzku na tréningy a budeme vyhrávať ešte častejšie, než doteraz.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: brankár Paťo Kršák - Lukáš Pilz, Adrián Šulaj, Richard Tömösváry, Leonard Hlodák - Patrik Horváth, Michal Šulko, Adrián Szöke a kapitán Lukáš Nôta.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode