Starší žiaci: 3.kolo

16.12.2015 18:18

Starší žiaci cestovali na zápasy tretieho kola Stredoslovenskej ligy Juh do Detvy síce len ôsmi, no odhodlaní podať dobrý výkon a dosiahnuť čo najelpšie výsledky.

V provom súboji proti Banskej Bystrici vďaka výbornému bojovnému výkonu rozhodli o víťazstve už v prvej tretine. Veľmi produktívna bola útočná dvojica Lukáš Nôta - Paťo Horváth.

Do zápasu so Zvolenom vbehli chlapci "bojovným" pokrikom. Hrali svoju hru, viedli dve tretiny, pokiaľ len vládali. Veľká škoda nevyužitých šancí na konci druhej tretiny. Súper si všímal Lukáša Nôtu, ktorého sa snažil osobnou obranou vypojiť z hry. Avšak napriek tomu a len dvom striedajúcim hráčom to bola vyrovnaná partia až do konca. Chlapci bojovali, ako sa na Slovan patrí!

Slovan - Banská Bystrica 6:1 (4:0, 0:1, 2:0)
Body Slovana: Lukáš Nôta (4+2), Paťo Horváth (2+3)

Slovan - Zvolen 3:4 (1:0, 2:1, 1:3)
Body Slovana: Lukáš Nôta (2+0), Adam Drak (1+0), Paťo Horváth (0+2), Lukáš Pilz (0+1)

Slová kapitána Lukáša Nôtu: V obidvoch zápasoch sme podali výborné výkony, možno zatiaľ najlepšie za túto sezónu. Každý bojoval tak, ako sa za Slovan patrí . Prvý zápas sa nám vydaril nad očakávania, keď už v prvej tretine sme vyhrávali 4:0. Potom sme už len kontrolovali priebeh a šetrili sily na ďalší. V druhom zápase sme už neboli na tom kondične tak dobre, ako Zvolen, ktorý mal dve celé päťky a ešte pár hráčov a my len dvoch hráčov na striedanie. To sa aj prejavilo na výsledku, aj keď sme celý čas viedli. Hrali sme systém 2-2-1, ktorý nám očividne sedel. Ak budeme hrať aj ďalšie zápasy tak ako tieto posledné, tak máme šancu postúpiť vyššie.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: brankár Kršák - Pilz, Šulko, Drak, Horváth, Hlodák, Szöke a kapitán Lukáš Nôta.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode