Spišská Nová Ves na čele 2.ligy

16.01.2013 08:42

Tretím hracím dňom pokračovala 2.liga SZFB skupiny Východ, v ktorej by chcel v budúcej sezóne pôsobiť náš rimavskosobotský florbalový klub Slovan. Ako sme písali naposledy ( https://slovanrs.webnode.sk/news/po-dvoch-kolach-2-ligy-sa-rysuje-postupova-stvorka/ ), v súťaži sa rysuje silná prvá štvorka tvorená "mladými šípmi" zo Spišskej Novej Vsi, GT 12 Košice, dorasteneckým družstvom Predators Sabinov a FBC United Malá Ida.

Vo vzájomných zápasoch medzi týmito poprednými družstvami si veľmi dobre počínali spišiaci, keď najprv zvíťazili 9:4 nad Malou Idou a potom remizovali s domácimi Sabinovčanmi 6:6. Malá Ida podľahla rovnakým výsledkom aj výberu GT 12 Košice a prepadla sa tak na 4.pozíciu. Na prvú sa vyšplhali práve hráči Spišskej Novej Vsi. V najbližšom kole 24.2. budú mať ale voľno a tak bude zaujímavé sledovať najmä to, kto z dvojice Sabinov - GT 12 Košice ich na prvej priečke vystrieda.

Výsledky zápasov samozrejme prinesieme aj na našej stránke, viac info o súťaži je tu: https://www.vszfl.sk/kategorie/muzi.html

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode