Slovanista roka 2018

01.07.2018 08:52

V pondelok 25.júna mali mladí Slovanisti (U15) a Slovanistky ukončenie sezóny posledným tréningom, na ktorom sa mohli zúčastniť spolu so svojimi rodičmi. Po ňom boli vyhlásení Slovanisti roka 2018.

Slovanisti roka U15

Najlepší v ofenzíve: Oliver Daňuš (14): kapitán tímu starších žiakov sa v uplynulej sezóne naplno zahryzol do florbalu, každú voľnú chvíľu strávil tréningom a ukázalo sa to na jeho výkonoch. V súťaži patril medzi najväčšie osobnosti, stal sa najlepším strelcom aj najviac bodujúcim hráčom Stredoslovenskej ligy žiakov.
Najlepší v defenzíve: Leonard Hlodák (14): spolu s Oliverom najviac a najtvrdšie trénujúci Slovanista v sezóne vôbec. Opora tímu v bránke. Občas nastúpil aj v obrane a vôbec sa v nej nestratil, dokonca strelil aj pár gólov (a nielen do vlastnej bránky).
Nováčik sezóny: Martin Jakuba (15): prišiel do klubu v septembri a vďaka svojej vysokej a mocnej postave i veľmi dobrej tréningovej morálke sa hneď od prvého zápasu stal našim obávaným zakončovateľom.
Špeciálna cena Michala Mišuráka za nezlomný charakter: Jakub Drak (12): najmladší člen tímu sa počas celej sezóny na tréningoch aj v zápasoch musel prebíjať proti o 2-3 roky starším, vyšším a silnejším súperom. No napriek tomu sa nevzdal a bojoval.

 

 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode