Slovan - všetko najlepšie

28.04.2016 00:01

Dňa 28.apríla 2010 boli na ministerstve potvrdené stanovy nového športového klubu v Rimavskej Sobote. Týmto dňom sa oficiálne začala písať história nášho Slovana hlásiaceho sa k ešte staršej tradícii športového klubu Slovan z roku 1922.

Pred šiestimi rokmi sa Slovan narodil. Pri jeho "počatí" bola jedna nájdená florbalová loptička (dodnes jestvujúca), jeden nápad hodný "idiotov" (dodnes ovplyvňujúci život väčšiny z nás) - založiť na tejto loptičke nový športový klub. A jedna partia - ochotná ísť za svojim snom dažďom i protivetrom.

Náš Slovan je potvrdením, že skvelé veci sa môžu zrodiť náhle, v jednom okamihu, no vyrastú len na úrodnej pôde - ľuďoch so správnymi myšlienkami, veriacich v dôležitosť spoločenstva, ochotných nemyslieť len na seba či svoje ego a dennodenne stojacich pri svojich nepísaných povinnostiach v klube.

Z takejto pôdy Slovan vyrástol za šesť rokov v klub s piatimi družstvami a stále sa rozširujúcou základňou priaznivcov. Klub pre ktorý nie sú dôležité medaile, ale cieľ pritiahnuť k športu a do našej bielo - modrej rodiny tak veľa mladých ľudí, koľko je len možné.

Slovan nebilancuje, stále žije - pred nami sú letné turnaje pre mládež, Gemerský pohár a jedno nové špeciálne letné florbalové podujatie, na ktorom sa sľubujeme všetci sflorbalovať donemoty :p

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode