Slovan na cestách v nevídanej sile!

02.06.2015 18:28

Počas blížiaceho sa víkendu sa všetky družstvá Slovana rozutekajú po turnajoch! Dohromady sa na bojové ťaženie vydá vyše 50 bielo modrých bojovníčok a bojovníkov ukázať čo vedia i získať cenné skúsenosti v ohromne ťažkej konkurencii.

Dievčence:
Dorastenky tvoria veľkú časť osádky autobusu, ktorý osvietený piatkovou rannou zorou naberie smer Ostrava. Na junior Ostrava Cupe zažijú zápasový krst ohňom (minimálne odohrajú 5 zápasov) v skupine B v spoločnosti "miestnych" dievčat (Odry, Jeseník, Vítkovice) a Varšavskej Orlety. Dievčatá uvidia prvý krát v živote nielen veľké ihrisko, skutočného súpera, skutočných rozhodcov, ale aj skutočne vhodné priestory na športovanie, o akých si v našich krajoch môžme nechať len snívať. Snáď z toľkých noviniek nebudú príliš vyhúkané a užijú si turnaj ako sa patrí!

Mladší žiaci:
Najmladší Slovanisti smerujú taktiež do Ostravy majú za súperov samé zvučné mená - vedľa top ostravských tímov aj pražské Kunratice a moravské Otrokovice. Nič lepšieho sa im stať nemohlo, v ťažkých zápasoch dúfame ukážu to, čo ich zdobilo celú sezónu - ochotu bojovať od začiatku až do konca ako jeden jednoliaty tím!

Starší žiaci:
Naša najúspešnejšia kategória v tomto ročníku má namierené do Ostravy, kde si v skupine B skrížia hokejky s domácmi Škorpiónmi, Brnom a Hranicami. Chlapci hrať vedia aj proti ťažkým súperom, avšak tentoraz si to prvý krát rozdajú so zahraničnou "školou". Sami sme zvedaví, ako im sadne typický kombinačný florbal tímov z Českej republiky. Držíme im palce, nech im turnaj zanechá nezabudnuteľné a pozitívne spomienky!
Muži:
Tradične na začiatku júna smerujú ich kroky na Oravu, kde na TS Cupe zabojujú o čo najlepšie výsledky, najviac zjedených koláčov a najviac nachytaného bronzu pri opaľovaní sa uprostred Tvrdošína známeho nádherným výhľadom (po všetkých stránkach :) Žreb im veľmi neprial, vedľa neznámych Warriorov ich v piatok čaká každoročný top tím Valachien Snipers i ďalší moravský účastník z Havířova, ktorého tím tvoria skúsení a tvrdí florbalisti. Pre našich to bude dobrá príprava pred budúcotýždňovým Bôbar Cupom, kde by sme sa už mali predstaviť v plnom zložení vrátane potencionálnych nováčikov v kádri.

Držme Slovanistom palce, nech to hlavne prežijú v zdraví a v smiechu!

Dúfame, že sa budú správať ako sa správny Slovanista a Slovanistka správa na palubovke a aj mimo nej - súpera sa nebojí, bojuje do posledného dychu a ak sa aj nedarí, drží spolu s ostatnými kamarátmi v tíme a berie nezdar s úsmevom. Veď nie je dôležité zvíťaziť, ale... ;)

Smiech? Prejde!
Nás? Nikdy!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode