Sklamanie z výkonov v dôležitých zápasoch dorastencov

19.02.2019 18:54

Dorastenci Slovana vycestovali v úvode februára do snehom zavaleného Mútneho na konfrontácie s priamimi konkurentmi o 5.priečku v tabuľke.

V súboji proti Likavke nezachytili úvodnú tretinu a ani zlepšený výkon v druhej tretine na obrat nestačil. Do bránky Rimavskej Soboty totiž stále padali aj úplné hlúposti. Síl na tradičný zvrat v závere nebolo vôbec, celý tím pôsobil vyhoreným dojmom. Aspoň trocha potešili dva premenené nájazdy Adama Draka. Nasledujúci zápas proti Zákamennému sa Soboťania snažili napraviť pokazený dojem z predošlého zápasu, súper však bol lepší.

FBC Slovan Rimavská Sobota - Meteníci Likavka 4:6 (0:2, 2:1, 2:3)
Góly Slovana: Jakuba 2, Drak 2

FBC Slovan Rimavská Sobota - FBK Zákamenné 4:7 (0:1, 2:5, 2:1)
Góly Slovana: Daňuš 3, Drak

Zostava Slovana: brankári Hlodák (proti Likavke) a Tömösváry (proti Zákamennému) obrana: Dovala, Paúk, Hlodák / Tömösváry, útok: Boris Daňuš, Beka11, Jakuba, Oliver Daňuš a kapitán Adam Drak

Boris Daňuš si v Mútnom odbyl svoju zápasovú premiéru. Zatiaľ bez gólu...

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnotenie trénerom Jožom Alušíkom:

"Na najdôležitejší dvojzápas z pohľadu cieľov, ktoré sme si do sezóny dali, sme nastúpili bez tréningu u väčšiny hráčov a tiež bez prístupu, aký by si tieto zápasy z našej strany zaslúžili. Chlapcom sa na ihrisku nedarilo, myslím že okrem Borisa, pre ktorého to bola zápasová premiéra, už každý v drese Slovana zahral aj lepšie. Výsledky tomu zodpovedajú. Ja som z toho sklamaný, či aj chlapci, to vedia len oni samotní. Čaká nás ťažký dvojzápas na začiatku marca v Detve a potom dva nezáživné dvojzápasy proti Likavke a Juvente. Stratiť nemáme čo a ako k zápasom pristúpime, je len na nás samotných."

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode