Sezónu otvorí Slovanovica!

26.08.2015 08:08

Niektorí školáci sa už dnes tešia na školu, možnosť skoro ráno vstávať, písať písomky a dostávať jednotky.

A vari sa tá druhá (veríme že menšia) skupina školákov nemá na čo tešiť?

Ale ba! :)

Pre všetky mladé dievčatá a chlapcov z celého mesta Rimavská Sobota a okolia pripravujeme otvorenie florbalovej sezóny na úrovni - Slovanovicu! Stretneme sa v nedeľu 6.septembra v Osemnástke pod Šibeničným vrchom (Liesková 2).

Telocvičňa bude otvorená už od 10tej (aby ste nemuseli skoro vstávať) a bude otvorená kým na seba budeme vidieť a kým nás to  bude baviť. Voľný vstup majú florbalisti, florbalistky, ako aj neflorbalisti aj neflorbalistky do 17 rokov. Ostatní ho majú zadarmo :)

Na mládež čaká niekoľko tradičných aj netradičných súťaží, ktoré si pre nich už teraz intenzívne pripravujú veľkí Slovanisti: najsamtréner Mišo, najsamtrénerčíslodva Rišo, kapitán Mates, ušatý Dumbo Benda a ďalší starí známi. Z programu prezradíme, že Slovanisti chystajú veľkofilm sami o sebe - ak sa im ho podarí zostrihať načas, bude to "pôžitok" z videného a počutého...
Za úspešné zvládnutie všetkých procedúr získa každý Slovanista drobnú odmenu.
Možno prísť s rodičmi, aj bez nich a vyskúšať si florbalové zručnosti i vedomosti. Každý nech sa snaží priviesť so sebou brata, sestru, bratranca či sesternicu, nevadí keď aj úplných začiatočníkov. Súčasťou celej akcie je samozrejme Bufet u Peca, pričom upozorňujeme na anketu na hlavnej stránke. Hlasujte a my sa posnažíme prispôsobiť ;-)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode