Retex zostáva nepokorený

12.10.2015 18:18

Zápas Retexu Lučenec s Dynamom Diviaky bol zápasom dvoch vyspelých takticky hrajúcich družstiev MFL. V prvom polčase Dynamo dokázalo streliť gól v prvých aj v posledných sekundách hry. Dôležitým však bol oslabovkový gól Peťa Jakubu na začiatku druhého polčasu, ktorým sa Retex dostal do vedenia. To už z rúk do záverečného klaksónu vďaka disciplinovanej hre nepustil.
Dohromady sedemdesiatosem streleckých pokusov znamená takmer tri strely v každej minúte zápasu (!) - a pri kvalite brankárov nie hocijaké, veď z nich padlo až 24 gólov - takýto šialene útočný zápas videlo hľadisko v súboji letcov so sršňami. Kým v drese žltých okrem tradičných "tandemových" opôr Mišuráka s Farkašom žiaril technický Jach, Flyers mali v drese nájomného vraha nádejí Hornets v podobe Radnótiho a jeho šiestich "killov". Ako napísali na FB družstva Flyers "prestrelka a góly takmer z každého miesta na ihrisku".
V Nižšej lige sme zaznamenali prvé dva body tímu Admirals Patriots v histórii. Hráčky Blue Wings znova strelili až 5 gólov, brankár tímu (tentoraz Adam Hronček) sa opäť raz prekonával (82% úspešnosť zákrokov), avšak na víťazstvo nad "tímom snov" to napriek tomu nestačilo...


Výsledky Vyššej ligy

FBL Retex Lučenec - Dynamo Diviaky 4:3 (2:2)
Bubenka Miro 2, Jakuba, Kráľ - Sarvaš, Barna, Astaloš
FBK Hornets - Flyers 11:14 (9:9)
Jach 5, Hronec Paťo 2, Mišurák 2, Farkaš, Ľupták - Radnóti 6, Mrva Milan 3, Totkovič 2, Škantár 2, Bíro

Výsledky Nižšej ligy

FBC Admirals Patriots - 1.FBCh Plön 12:2 (7:1)
Laudár 5, Kiss 3, Hrnčiar 3, Ríz ml. - Iskra, Šulko
Dream Team - Blue Wings 10:5 (4:0)
Maďar 3, Koniar 3, Jalovičiar, Dobrocký, Dúžik, Fiki Fikejz - Vaslíková 2, Staššáková, Szökeová, Gazdíková

Zaujímavosti kola
Päť Laudárových gólov - a to si po prvom góle zlomil florbalku, nuž musel ísť po náhradnú, s ktorou strelil zvyšné štyri góly.

Ovácie pri zaždom dotyku s loptičkou či nebodaj šanci, nadšenie publika pri strelení gólu, skandovanie mena svojho obľúbenca - takto vyzeral piatkový večer v MFL, keď sa na ihrisku pohybovala "The big six" Mišo Fiki Fikejz.

Peter Jach, známy svojimi technickými finesami aj z veľkého florbalu, sa v piatok večer objavil v drese FBK Hornets v MFL a predviedol hneď niekoľko dôkazov toho, že to s florbalkou a deravou loptičkou vie a svojim predstavením bavil divákov.

Fiki Fikejz so svojimi fanúšikmi po zápase proti Blue Wings

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode