Retex odolával, no neodolal

31.10.2016 14:18

Prvým kolom sa konečne rozbehla amatérska miniflorbalová sezóna. Posledný októbrový piatok začala Liga nezlomných kolom venovaným "najsenilnejšiemu poslancovi mestského zastupiteľstva" (veď viete komu). Odohrali sa tri zápasy pri príjemnej teplote 5 stupňov nad nulou, nechýbala hudobná produkcia, teplý čajík a najmä dobrý miniflorbal.

V súboji medzi Dream Teamom a Hodejovom bola rozhodujúcou súpiska "Tímu snov" bez hráča na striedanie (a hviezd akými sú Riško a Fiky) a efektivita útoku Hodejova. Družstevník si tak na úvod pripísal jednoznačné víťazstvo.

V zápase kola medzi Retexom a Flyers to po nastúpení tímov na zápas tiež vyzeralo jednoznačne - farby Retexu hájila len skalná zostava Karáskovci - Gogo - Shaggy. Tá sa snažila o rozumnú hru, no efektívni "letci" vyhrali polčas jednoznačne 4:1. V tom druhom sa však diali "veci". Letci v obrane pokrývali súpera, ani čoby bolo slabé osvetlenie v telocvični (irónia) a dostávali lacné góly. Treba však povedať, že hráči Retexu to hrali vtipne a zakončovali na výbornú. Pri 6:6 si Flyers zobrali oddychový čas. Vzápätí však lacno inkasovali, Peťo Bíro ikasoval ešte lacnejšiu minútu na trestnej lavici a vyzeralo to s nimi zle. Zaúradovala však únava, ako aj mladí dravci Farkaš - Sabó, ktorí skóre otočili v prospech Flyers na konečných 10:8. V poslednom zápase piatkového večera hráči PROMAXU Reality výdatne vzdorovali skúseným Snežným Vlkom. V zápase sa ujali vedenia, ktoré síce stratili, no neustále bojovali o kontaktný gól a možnosť Vlkov psychicky položiť. Tí to však - napriek niekoľkým skratom - nedopustili a ako favoriti súťaže si pripísali prvé dva body v sezóne.

Výsledky neúplného 1.kola - kola "senilného poslanca":

TJ Družstevník Hodejov - FBC Dream Team 11:2
Volgyi 3, Kurek Ján 3, Kurek Kristián 3, Kováč, Országh - Dúžik, Nosáľ
Greguš 88% - Krajči 50%
Hráči zápasu: Miroslav Greguš - Marián Nosáľ

FBL Retex Lučenec - Flyers 8:10
Zadrobilek 6, Karásek Michal 2 - Bíro 3, Sabó 3, Farkaš 3, Rapčan
Karásek Július 60% - Štefánik 64%
Hráči zápasu: Gregor Zadrobilek - Denis Farkaš

FBK PROMAX Reality - Snežní Vlci 6:8
Lamocký 2, Galád 2, Slosiar, Argan Peter - Bodor 3, Franko 2, Gaži 2, Sojka Mišo
Holub 60% - Repka Samo 73%
Hráči zápasu: Lamocký Tomáš - Bodor Andrej

Nasledujúci piatok sa je možné tešiť najmä na súboj medzi Retexom a Vlkmi, ktorý by mal ovyplyvniť vývoj v čele tabuľky. Veľa bude závisieť na zostave, v ktorej sa tímy predstavia.

Program 2.kola 4.11.2016 v Osemnástke

18:15 FBK PROMAX Reality - TJ Družstevník Hodejov
19:10 FBL Retex Lučenec - Snežní Vlci
20:00 FBC Dream Team - Hlavne že Hráme
21:00 Flyers - FBC Panters Rimavská Sobota

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode