Prvé zápasy semifinále

12.04.2015 18:18

Prvý semifinálový večer svojou úrovňou nesklamal - niekoľko výborných výkonov hráčov, aj brankárov, prekvapivo plné hľadisko, i k play off patriace emócie. To všetko možno očakávať aj nasledujúci piatok.

Predzápas
Slovan U12 - Slovan Dievčence 14:8 (8:3)
Slovan U12: Hriň (66%) - Pilz (4+1), Košík, Šulaj (2+3), Bodor Sebo (0+1), Furman (2+0), Hlodák, Slanec Vlado (2+0), Szőke, Sojka Kubo, Drak (2+1), Tömošvári (1+0), Čížik Iskra (1+1)
Slovan Dievčence: Nátonová Kika (69%+1asistencia) - Szökeová Linda (3+0), Durdjaková, Žiaková, Stellerová, Husárová, Faragová (1+0),Čintalanová (1+3), Korytiaková, Csériová (2+0), Járošiová, Vašová (0+1), Vargicová (0+1)

TITANS(1) - DYNAMO DIVIAKY(4) 1:0
1. zápas 6:2 (3:1)

Radnóti 2, Astaloš, Mrnka, Kyzek, Totkovič - Halaj, Slovák Jano
Taktický začiatok lepšie vyšiel Titánom, ktorí sa Kyzekovým a Totkovičovým zakončením dostali do dvojgólového vedenia. Slovák síce kontroval, no na semifinále play off slušne hraný prvý polčas sekundu pred koncom zakončil gólom Mrnka. V úvode druhého polčasu čelilo Dynamo dvom vylúčeniam. Zaplatilo za ne ďalším gólom. Po prihrávke Slováka však znížil na 2:4 Halaj v čase, keď do konca zostávalo ešte vyše 10 minút. Titáni hrali v týchto chvíľach s rozvahou, získanú loptičku sa snažili čo najdlhšie kontrolovať a v prípade nebezpečenstva upratať do súperovho rohu. Dynamu sa nedarilo umnú obranu Titánov prekonávať svojou silnou zbraňou, streľbou zo stredných vzdialeností. Tá im v piatok nevychádzala podľa predstáv. Priestor pred Matejom Šándorom bol zas strážený ako národný poklad a preto tam bolo ťažké niečo nebezpečné vymyslieť. Predsa sa však Dynamo dostalo do niekoľkých zaujímavých situácií, po jednej z nich mali dokonca šancu hrať v početnej výhode. V oslabovke sa však presadil dravým individuálnym prienikom so skvelým zakončením Peťo Astaloš a bolo prakticky rozhodnuté. Do vedenia v sérii sa dostali Titáni.

FBL RETEX LUČENEC(2) - FLYERS (3) 1:0
1.zápas 6:4 (2:2)

Jakuba 5, Marcinek - Kurák 2, Pajtáš, Škantár
Vo výbornom zápase sa v úvode dostali hráči Flyers do výhody presilovej hry, ktorú zúžitkovali na vedenie v zápase. Rovnakú príležitosť za chvíľu nato Retex nevyužil. Flyers sa sústredili sa na svoj výkon a taktickou hrou nedovoľovali súperovi veľké veci vo vlastnom obrannom pásme. Tak to Retex skúšal aj z diaľky a vyplatilo sa - 1:1 Jakuba. Hneď nato sa rovnako presadil Kurák, avšak polčas zakončil po Zadribilekovej prihrávke druhým gólom Jakuba. Začiatok druhého polčasu bol ako z ríše snov Retexu - Marcinek a dvakrát Jakuba trhali sieťky za chrbátom Gašparoviča. Retex vo vedení - to je zlou správou pre každého ich súpera v tomto ročníku MFL. Letci však majú vo svojich radoch veľkú kvalitu, záveru zápasu sa preto neobávali. Po Škantárovom znížení sa dostali na dva góly od vyrovnania, kombinovali v útočnom pásme súpera, no tvrdá obrana Retexu im veľa streleckých príležitostí nedávala a keď sa aj strela podarila, situáciu vyriešil pokojne chytajúci Julo Karásek. Navyše je Peťo Jakubarikán Jakuba, z ktorým bol v poslednom čísle Magazínu MFL dvojstranový rozhovor, opäť raz nezastaviteľný a svojim piatym gólom v zápase päť minút pred koncom skresal nádeje letcov na šťastné pristátie na minimum (mimochodom 5 gólov zaznamenal aj pred týždňom proti Kružnu, a v úvode sezóny proti Dynamu Diviaky). V dramatickom závere minútku pred koncom znížil na dvojgólový rozdiel Jano Kurák, potom sa ale nechal zbytočne vylúčiť Martin Pajtáš a bolo po možnosti vyrovnať.

Program semifinále MFL
Piatok 17.apríla 2015
(Telocvičňa ZŠ M.Tompu na Sídlisku Západ)
19:30 Predzápas U14 Slovana - Torpédo Hodejov
20:20 FBL Retex Lučnec - Flyers
21:10 Titans - Dynamo Diviaky

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode