Prvá dvadsiatka v histórii!

15.12.2015 18:18

Slovanisti vycestovali do Detvy na zápas proti jedinému tímu južnej skupiny, s ktorým zatiaľ nehrali - béčku Horehronca. Konečne v plnej zostave, teda ak nerátame dlhodobo neprítomného Murhiho, nášho zlého muža.
V prvej tretine sme šli štyri razy do vedenia, to sme však dokázali vždy obratom stratiť. Po dohovore počas prestávky sme prestali robiť obranné chyby, hrali naďalej s chuťou a keď sa popri strelecky úspešnom druhom začal presadzovať aj prvý útok, súperove šance na body v zápase šli ku dnu po uragáne 0:7 v priebehu šestnástich minút... V tretej tretine logicky povolila koncentrácia obrany a výborný Gergy sa tak dostával občas do neriešiteľných situácií. Na druhej strane sme boli aj naďalej silní v útoku i kondične lepšie pripravení. A preto sme dosiahli prvú historickú dvadsiatku v zápase!

Spomenuli sme si, že len toť dva roky dozadu sme tie dvadsiatky ešte dostávali my. Lepší odkaz naši muži všetkým ostatným Slovanistom do roka 2016 dať nemohli - Prehry? Prejdú, len svedomito trénuj!

Slovan - Horehronec B 20:8 (4:4, 7:0, 9:4)
Góly Slovana: Radnóti 5, Nádor 4, Blahuta Mates 4, Blahuta Jany 3, Totkovič 2, Zadrobilek a nezastaviteľný FRNI

Slova kaptiána Matesa Blahutu: K zápasu nemám veľa čo povedať, výsledok hovorí sám za seba. Zahrali sme sa na Ježiška a uštedrili súperovi bohatú nádielku :) Ak budeme v takýchto výkonoch pokračovať aj v novom roku, tak sa súperi majú načo tešiť :)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode