Program láka do hľadiska dvoma superzápasmi

05.02.2015 18:18

V piatok večer má MFL na programe dva neobyčajne zaujímavé zápasy naplánované na záver hracieho dňa.

V súboji Flyers a Dynama sa stretnú dva vyrovnané tímy, oba vo výbornej forme. Postavenie oboch je klamlivé. Kým letci tabuľku priebežne vedú, vedia, že ich prenasledovatelia majú menej odohraných zápasov a priebežne lepšiu vzájomnú bilanciu zápasov. Preto nemôžu byť spokojní a musia body získavať v každom z nasledujúcich zápasov do konca základnej časti. Dynamo je na priebežne piatej priečke. Avšak pritom je na najlepšej ceste do prvej štvorky. "Samo od seba" ju však nezíska, treba k tomu body - hoc je aj súper tak ťažký, ako sú Flyers.

V poslednom piatkovom zápase je na programe súboj družstiev z prvej trojky. V nich sa doteraz viac darilo Titánom, ktorých však za víťazstvom zakaždým výraznou mierou posúvali bratia Blahutovci. Tí v súčasnosti, ako je známe, v tíme nehrajú a ten tak zatiaľ hľadá svoju novú tvár. Práve tento zápas im môže ukázať, či a nakoľko túto novú tvár našli. Hráčom Retexu pôjde naopak o to získať nad súperom dvojbodovú výhodu a povedané pretekárskym žargónom vletieť do poslednej zákruty pre cieľovou rovinkou po jej vnútornej strane.
Piatkový program je zaujímavý od začiatku do konca. Snáď si do hľadiska nájdu cestu aj tí, ktorí si neprídu zahrať, ale pozrieť výborný miniflorbal!

Program zápasov a obsadenie rozhodcov:
19:30 Buldozéri A.C.A.B. - Čiernolúcki Vlci (vzájomné zápasy 3:9, 2:6, rozhodujú Vaškúti, Alušík)
20:20 Torpédo Hodejov - FBC Panthers (vzájomné zápasy 10:5, 5:5, 8:1, 10:2, rozhodujú: Repka, Forgáč)
21:10 Flyers - Dynamo Diviaky (vzájomné zápasy 6:4, 4:3, rozhodujú: Radnóti, Kurek)
22:00 Titans - FBL Retex Lučenec (vzájomné zápasy 3:2, 7:2, rozhodujú: Kostovič, Gálik)
 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode