Oznámenie o konaní zhromaždenia členov klubu

31.12.2014 14:14

Prichádza nový rok a je vhodný okamih na obzretie sa, čo všetko máme za sebou a zamyslenie sa nad tým, čo všetko by sme chceli dosiahnuť v ďalšom období. Najvhodnejším priestorom pre to je Zhromaždenie členov klubu FBC Slovan Rimavská Sobota, ktoré sa tento rok uskutoční dňa 4.januára 2015 v klubovni Telocvične Osemnástka po skončení zápasu MFL Vlci - Slovagre t.j. od cca 12:15 a bude trvať ako vždy približne dve hodiny.

Na zhromaždení sú vítaní súčasní aj noví členovia klubu. Pripomíname že pre uznášaniaschopné zhromaždenie je potrebná účasť nadpolovičnej časti členov.

Zhromaždenie členov klubu bude volebné. Okrem toho bude vyhodnotený rok 2014 a prediskutované budú organizačné záležitosti, ktoré sa týkajú ďalšieho fungovania klubu. Samozrejme sa bude diskutovať aj o všetkom ďalšom, o čo budú mať členovia záujem. Kompletný program je tu Program.pdf (22,5 kB)

Pre záujemcov o členstvo v klube prikladáme aj stanovy klubu, s ktorými je potrebné pred vstupom súhlasiť Stanovy FBC Slovan.pdf (29,6 kB)

Prihlášky za člena budete môcť vyplniť pred samotnou akciou.

 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode