O zlaté gate

02.09.2014 14:14

Dosť bolo srandy. Začal september a ten prinesie športovcom do Rimavskej Soboty udalosť nesmierneho významu. Vážnu, serióznu súťaž. Pôjde o veľa. Pôjde o Zlaté gate!


Klub FBC Slovan Rimavská Sobota organizuje v nedeľu 14. septembra miniflorbalový turnaj "O zlaté gate". Turnaj je určený pre miniflorbalové partie z Rimavskej Soboty či bližšieho i vzdialenejšieho okolia.

Základné info:

Kedy - nedeľa 14.septembra 2014
Kde - telocvičňa ZŠ M.Tompu na sídlisku Západ
Pravidlá hry - hrá sa podľa pravidiel miniflorbalu používaných v MFL v Rimavskej Sobote. Hrací čas zápasu je 14 minút (posledné 3 minúty čistý čas). Hrá sa na zmenšenom ihrisku 26x14 metrov systémom 3+1. Každé družstvo môže mať na turnajovej súpiske maximálne 8 hráčov. Všetci hráči štartujú na vlastné riziko, pre štart hráča pod 15 rokov je potrebné mať súhlas rodiča.
Rozhodcovia - rozhodujú si rozhodcovia z jednotlivých družstiev navzájom, tak ako v MFL.
Štartovné - 20 € / družstvo.
Registrácia - družstvá MFL sú organizátorom oslovované, či majú záujem hrať na turnaji, osobitne sa preto prihlasovať nemusia. Ostatné partie nech sa na turnaj prihlásia do 7.septembra 2014 e-mailom na miniflorbal@gmail.com. Stačí napísať názov pod ktorým chcete štartovať a uviesť meno a telefonický kontakt na zodpovednú osobu.
Systém turnaja - bude oznámený 10.septembra podľa počtu prihlásených družstiev. Systém bude tak zložitý, ako sa len bude dať. Zlaté gate nik nedostane zadarmo!
O čo sa hrá - o všetko!!!
Občerstvenie, šatne a iné nepodstatné veci - k dispozícii budú dve šatne na prezlečenie, sprchy s tečúcou, občas aj teplou vodou. Na pitie bude k dispozícii neochutená voda. Ostatné občerstvenie si uloví každý sám - pred telocvičňou sú k dispozícii 4 pohostinstvá a pizzéria, neni o čom.

Kto má ešte nejaké otázky, nech píše na: miniflorbal@gmail.com
 

*Fotky použité v článku sú ilustračného charakteru!

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode