Nová éra začína - buď pri tom aj ty!

01.04.2018 09:46

Na jeseň 2016 sme boli zo známych príčin nútení zrušiť plánovaný a rozohraný šiesty ročník Miniflorbalovej ligy v Rimavskej Sobote. Táto miestna súťaž si za tých pár ročníkov vybudovala v regióne dobré postavenie a prostredníctvom nej sa k florbalu dostal nejeden z nás.

Dlhý čas Slovanisti dumali nad tým, akým spôsobom by bolo možné ligu oživiť a rozbehnúť. Keďže podmienky na náš obľúbený šport sú v našom meste také, aké sú, rozhodli sme sa im prispôsobiť...

Nie, nevykašľali sme sa na to :)

Prichádzame s niečim novým, no nadväzujúcim na to, čo bolo na pôvodnej MFL lákavé...

Predstavujeme Vám preto novú súťaž: MINIFLORBALOVÚ OPEN LIGU V RIMAVSKEJ SOBOTE - MFL Open

Prečo Open?

Pretože na rozdiel od pôvodnej MFL nebude súťaž viazaná na nami určený čas či miesto. V princípe sa my Slovanisti ako organizátori prispôsobíme požiadavkam družstiev na čas a miesto zápasu. Mottom súťaže je Hrám kedy chcem! a Hrám kde chcem!

Samozrejme určité mantinely to má a sú popísané v Súťažnom poriadku. Sú tam všetky podstatné infošky od organizačných cez finančné po súťažné predpisy. Zo Súťažného poriadku si je možné spraviť predstavu o tom, ako bude MFL Open vyzerať.

 

V prípade záujmu o štart v súťaži sleduj tieto termíny:

  • Do 22.4.2018 sa je potrebné do MFL Open prihlásiť zadaním názvu družstva, kontaktov na seba a zaplatením štartovného. Prihlasovanie prebieha elektronicky na miniflorbal@gmail.com.
  • Dňa 29.4.2018 o 16:00 sa v Telocvični Osemnástka uskutoční stretnutie vedúcich družstiev, na ktorom sa predstaví Vedenie súťaže, prejdeme si pravidlá, systém, prebehne losovanie súťaže a bude si možné priamo na mieste s ostatnými vedúcimi družstiev dohodnúť termíny zápasov. Po ukončení stretnutia prebehne školenie rozhodcov pre tých, ktorí majú o túto funkciu záujem, t.j. ak máš záujem, ozvi sa ;-) Účasť na stretnutí a školení rozhodcov je samozrejme dobrovoľná.
  • Plánovaný začiatok MFL Open je 13.5.2018. Ukončenie súťaže sa predpokladá počas víkendu 8. - 9.9.2018.

Všetky ďalšie potrebné informácie Ti s radosťou poskytneme na nižšie uvedených kontaktoch, alebo ešte radšej osobne. Stačí sa ozvať.

E-mail: miniflorbal@gmail.com Telefón: 0908 548 510 FB: FBC Slovan Rimavská Sobota

 

MFL žije! :)

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode