Nominácia na Zápas hviezd MFL 2016

07.01.2016 18:18

Miniflorbalová liga má každú sezónu dva vrcholy - najvyšším je samozrejme finále. Ale divácky najatraktívnejším je exhibičný Zápas hviezd MFL. Ten sa každoročne uskutočňuje vo februári ako pripomenutie si založenia nášho predchodu Š.K. Slovan Rimavská Sobota dňa 23.februára 1922.

V roku 2016 sa Zápas hviezd uskutoční v sobotu 13.februára v Telocvični ZŠ M.Tompu na Sídlisku Západ. Bližšie informácie pre návštevníkov zápasu zverejníme neskôr.
Známa je však už nominácia hráčov na tento prestížny zápas. Vybrať z temer 200 hráčov v súťaži vyvolenú 22-ku je každý rok úlohou pre Vedúceho pre športovú činnosť Slovana Miša Radnótiho. Na základe jeho výberu a žrebu sa zrodila táto nominácia.

Bieli:

Brankári: Juraj Šándor (Dynamo Diviaky), Marián Štofaník (Titans Rimavská Sobota)
Hráči v poli: Peter Astaloš (Titans Rimavská Sobota), Denis Božík (Mačos Lokos), Michal Fikejz (Dream Team), Filip Franko (FBK Hornets), Peter Gyurcsik (Torpédo Hodejov), Milko Kostovič (Titans Rimavská Sobota), Michal Radnóti (Flyers), Lucia Staššáková (Blue Wings), Gregor Zadrobilek (FBL Retex Lučenec)

Modrí:
Brankári: Peter Macko (FBC Admirals Patriots), Matej Šándor (Flyers)
Hráči v poli: Daniel Barna (Dynamo Diviaky), Andrej Bodor (Čiernolúcki Vlci), Kristína Čintalanová (Blue Wings), Denis Farkaš (FBK Hornets), Peter Jakuba (FBL Retex Lučnec), Michal Kmeť (FBK Kružno), Peter Repka (Čiernolúcki Vlci), Igor Slovák (Mačos Lokos), Jakub Škantár (Flyers)

Nominovaných hráčov prosíme potvrdiť svoju účasť u Joža Alušíka hocikedy v priebehu januárových zápasov MFL. Od neho dostanú podrobné inštrukcie k zápasu.

Takto vyzeral zápas hviezd pred rokom.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode