Mladší žiaci: Začali víťazne!

28.10.2016 18:18

Tohtosezónne "omladené" družstvo mladších žiakov začalo svoju ligovú púť v Sekierskej doline, kde si v tamojšom rekreačnom stredisku zmerali sily s Banskou Bystricou a Detvou.
Skúsení borci okolo kapitána Sama Ulického doplnení o troch vekom prípravkárov (Drak, Žiško a Básti) v prvom zápase prekvapili a zdolali svojho protivníka z banskobystrického FPS 4:3, keď zápas vo svoj prospech otočili v tretej časti hry dvoma zásahmi svojho kapitána. Inak to bol zápas "Samkov", keďže prvé dva góly pre zmenu strelil Samko Petrík. Obaja sa pre istotu predháňali v "samostatných" akciách - trocha viac kolektívneho zmýšľania im do budúcna len pomôže. V bránke nás neraz podržal Janko Hronec.

V druhom zápase našich hráčov súper z Detvy ubehal. Chlapci sa celý zápas snažili streliť aspoň čestný úspech, ale v koncovke sa im nedarilo. Nevadí, nazbierali cenné skúsenosti do ďalšieho florbalového života.

Výsledky
FBC Slovan - FPS Banská Bystrica 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Body Slovana: Ulický (2+2), Petrík (2+0), Bodor Alex (0+1)

FBC Slovan - DTF Detva 0:6 (0:2, 0:3, 0:1)

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: brankár Janko Hronec, hráči v poli: Alex Bodor, Šimon Hričan, Nathan Žiško, Jakub Drak, Adam Básti, Samuel Petrík a kapitán Samuel Ulický.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode