Mladší žiaci: 6.kolo

18.02.2016 18:18

"Pimpfe" vycestovali prvý krát v sezóne do Slovenskej Ľupče. Pre drobné zdržanie cestou nevstúpili do prvého zápasu úplne sústredení a v súboji s Detvou zabúdali na aktívnu obranu strelcov súpera. Druhý zápas však už bol o inom. Bez tradičného zakončovateľa Szökeho či Daňuša však bolo spočiatku problémom dať gól. No potom konečne vycentroval mušku Matej Furman a keď začal vymetať vinekl za vinklom, mali Slovanisti opäť veselšiu náladu. Viedli sme 4:3, potom prišiel lacný gól a vzápätí dosť prísne nariadený nájazd, ktorý súpera vrátil do pohody. Hralo sa však stále o víťazný gól, ktorý napokon strelil súper. Prehra v oklieštenej zostave s dvoma hráčmi na striedanie však až tak nemrzela, vhľadom na predvedenú hru a preukázateľný rast výkonnosti jednotlivých hráčov.

Slovan - Detva 1:9 (0:3, 0:3, 1:3)
Gól Slovana: 1:7 (Bodor A:Furman)

Slovan - Banská Bystrica 4:6 (1:2, 0:1, 3:3)
Góly Slovana: 1:1 (Furman, A:Dovala), 2:3 (Furman, A:Ulický), 3:3 (Furman zo samostatného nájazdu), 4:3 (Furman, A:Ulický)

Hodnotenie trénera Joža Alušíka: Smerom dopredu začínajú chlapci hrať florbal. Neboja sa už kombinovať, dať si spätnú prihrávku. Bez dvoch najlepších strelcov ročníka Szökeho a Daňuša bol kus problém so zakončením, presadiť sa pravidelne dokázal len "najrobustnejší" z prítomných útočníkov Furman - a aj on je ešte stále páperová váha. V strede poľa odohral svoj najlepší zápas v ročníku Alex Bodor, skutočne si zaslúži prezývku "rotvajler". V obrane dominoval Hank, potvrdil že je obrannou jednotkou mladších žiakov. Aj zvyšní obrancovia podali dobré výkony, no kým na Marekovi Dovalovi bolo vidieť tréningový výpadok, na Leovi Hlodákovi sa prejavila únava zo soboty - ale Slovanista si na nočné záťahy a zápasy na druhý deň časom zvykne :) Za svojim posledným výkonom kus zaostal Janko Hronec v bránke, ale je to mladý brankár, ktorý potrebuje ešte zbierať skúsenosti a veľa veľa trénovať. Celkovo som napriek dvom prehrám s chlapcami spokojný. Tešíme sa už na boje v nadstavbovej skupine o umiestnenie.


Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: brankár Janči Hronec, hráči Matej Hank, Marek Dovala, Leo Hlodák, Alex Bodor, Erik Blahuta, Matej Furman a kapitán Samko Ulický.

 

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode