Mladší žiaci: 4.kolo

28.12.2015 18:28

Mladší žiaci vycestovali na zápasy 4.kola premiérovo do Banskej Bystrice s dobrou náladou i zostavou, v ktorej chýbali len Daňuš a Hriň - obaja dlhodobo mimo florbalového diania. No na ihrisku nezahrali dobre. Zbrklo, bez sústredenia, bez kolektívneho ducha, nuž výsledkovo to bola zaslúžene katastrofa proti obom súperom.

Slovan - Banská Bystrica 1:8 (0:2, 1:2, 0:4)
Gól Slovana: Ulický

Slovan - Zvolen 2:7 (1:2, 0:1, 1:4)
Góly Slovana strelil Szőke, na prvý nahrával Kubo Sojka

Slovo trénera Joža Alušíka: Zápasy je po takých výsledkoch ťažko hodnotiť. Nastúpili sme do nich priamo z auta bez koncentrácie, navyše na ihrisko s minimálnymi možnými rozmermi. Tu bolo treba hlavne bojovať a držať loptičku, čo sme nerobili a dostali deku od súpera, ktorého sme doteraz porážali. Pred druhým zápasom som chlapcom hovoril, že ideme od 0:0, výbuchy k športu patria, tak nech prvý zápas hodia za hlavu. Nastúpili sme s väčším odhodlaním, no to nám vydržalo len do tretej tretiny. Hnevať sa však na nich nemôžem, za prehry v tejto vekovej kategórii je zodpovedný hlavne tréner - ten má chlapcov na zápas pripraviť a viesť ich za dobrým výsledkom v ich priebehu. Naši chlapci videli, že musia veľa pracovať na individuálnych zručnostiach i rýchlosti. Florbal hrať vedia a v ďalších zápasoch - po januárovej tréningovej dávke - ukážu svoju krajšiu tvár.

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotiu:
Brankár Leo Hlodák, hráči Hank, Bodor Alex, Blahuta Erik, Dovala, Sojka Jakub, Furman, Szöke, Hronec Jano a kapitán Samo Ulický.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode