Mladší žiaci: 3.kolo

02.12.2015 18:18

"Pimpfe" odohrali ďalšie dva zápasy vo svojej súťaži. Cestovali za nimi v nedeľné zasnežené poobedie do Zvolena, resp. do Sekierskej doliny, kde sa v rekreačnom stredisku nachádza pekná útulná telocvičňa s akurátnym ihriskom pre florbal mladších žiakov.

Paradoxne po dvoch asi najflorbalovejších výkonoch v tejto sezóne chlapci nezískali ani bod. V prom zápase proti kombinačne dobrým domácim chlapcom si bielo - modrí dlhšie zvykali na pomalší povrch, smerom dopredu sa nám nedarilo. Domáci strelili gól hneď v úvode, potom nás počas ďalších 28 minút od ďalších gólov uchránil Leo Hlodák, ktorý chytal ani malý boh. V tretej tretine sme dokázali vyrovnať skóre i hru, avšak domáci šli po individuálnej akcii do vedenia. To potvrdili počas hry 4-4 ďalším gólom. Najmladší Slovanisti stále neveria tomu, že sú dobrí florbalisti a tak im k vyrovnaniu chýbala najmä dôvera v to, že to ešte dokážu.

Do druhého zápasu nastúpili chlapci s vyvetranými hlavami proti Detve. Súper mal v nohách zápas, mal na striedanie tiež len troch hráčov, tak ako Slovan. Slovanisti zlepšili hru v strede ihriska, kde sa chytil Kubo Sojka, Alex Bodor a vypomáhal tam do väčšej hĺbky sa vracajúci Oli Daňuš. Vďaka tejto aktivite sme v polovici tretiny viedli 2:0. Do prestávky to však bolo 2:3 po tom, čo sme nedokázali ubrániť ťahúňov Detvy bratov Masárovcov. V druhej tretine Slovanisti znova potlačili na pílu, vyrovnali. Zacítili šancu prvý krát v tejto sezóne Detvu poraziť, čo sa žiaľ prejavilo skôr na nervozite na florbalkách. Na začiatku tretej tretiny sme neustriehli dve dorážky z bezprostrednej blízkosti malého bránkoviska, následne sme dostali veľmi lacný gól z voľného úderu a bolo po šanciach na body v tomto zápase.

FBC Slovan Rimavská Sobota - 1.FBC Zvolen 1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
G: Szöke (A:Hank)

FBC Slovan Rimavská Sobota - DTF Detva 3:7 (2:3, 1:0, 0:4)
G: Szöke (A:Hronec), Sojka, Szöke (Sojka)

Reprezentovali Slovan a Rimavskú Sobotu: Hlodák v bránke, Hank, Dovala, Blahuta - Sojka, Bodor - Daňuš, Szöke, Hronec

V posledný adventný víkend čakajú na Slovanistov posledné súťažné zápasy tohto roka v Banskej Bystrici proti domácim a Zvolenu. Ak sa podarí, nebudú to ich posledné zápasy v tomto roku a počas Sviatkov sa podívajú aj do blízkeho zahraničia.

Pripomíname tiež zmenu v termínoch tréningov, na ktorých sú vítaní aj noví chlapci, ročníky 2003 - 2006.

Späť

Kontakt

FBC Slovan Rimavská Sobota
Liesková 2
979 01 Rimavská Sobota

0908 548 510

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode